• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #26291  autor: jarekninja
 20 paź 2005, 15:59
Mam pytanko, czy ten fon ma złącze kart pamięci? I jaka jest jakość zdjęć robionych przez ten fon, i jakość mp3 (stero,mono?).

Może ktoś doradzić który telefon jest lepszy Sagem myx6-2 czy LG 8180? Bo nie wiem który mam kupić:/
 #68977  autor: qhcik
 20 kwie 2006, 10:12
jarekninja pisze: Mam pytanko, czy ten fon ma złącze kart pamięci? I jaka jest jakość zdjęć robionych przez ten fon, i jakość mp3 (stero,mono?).

Może ktoś doradzić który telefon jest lepszy Sagem myx6-2 czy LG 8180? Bo nie wiem który mam kupić
Lg ma:
mp3,acc,polifonia 64 kanały
miejsce w książce tel. to 500 numerków ...
niestety nie ma możliowści powiększenia pamięci jakąkolwiek kartą :(( to minusssss!
32 MB wbudowane
Telefon 3G (384 kbps), GPRS (Klasa 10 32-48 kbps)
Irda tak, USB tak, Blutoot niet :(((

Sagemik chyba nie muszę mówić można zerknąć na http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=771 :)))

Ja bym brał Sagema...choćby z tego powodu że nie lubię zbytnio klapek :))

Aha jeśli chodzi o baterie to LG cos cienko wychodzi w porównaniu z Sagemem...
LG: czas czuwania: do 120 h, czas gadania do 2h
SAGEM: czas czuwania 350 h, czas gadania 240 minut (4h) :)))
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2006, 20:23 przez qhcik, łącznie zmieniany 1 raz.

#69142  autor: kamil1221
 20 kwie 2006, 20:29
Sagem na 101% ma slot na karty pamieci >> microSD.
Nie wiem czy LG jest dobry bo nic o nim nie wiem...
Jedno pytanie do Ciebei - gdzie zamierzasz ewentualnie kupic sagema ??
Jezeli w orange to przygotuj sie na sagema z orangeMenu i zwalnianie telefonu przez ten soft.
Chyba ze kupujesz telefon w jakims sklepie typu media-markt >> tutaj wszystko cacy telefon z orginalnym softem i szybko dzilajacym... :smt006

#69266  autor: sledz92
 21 kwie 2006, 17:03
LG8180vs,SAGEM myX6-2,hmmm...po tym co niektórzy tutaj napisali jak,np.qhcik to napewno bym brał SAGEMA,gdyz sam nie przepadam za telefonami z klapka... :-)

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#70618  autor: Skarpyta
 29 kwie 2006, 16:13
ja jestem za wyborem Sagema klapkowatego odradzam jeszcze z antenką, sagem bedzie lepszy

Obrazek
Obrazek

#71433  autor: tomico
 02 maja 2006, 22:22
Ja jestem za LG. LG przewyzsza tego sagema swoimi funkcjami. Dodatkowo ma UMTS. I tym co teraz powiem wywołam istne piekło. Nie cenie sobie Sagemów, uważam że są to niezbyt udane telefony, wogóle mi się nie podobają i są poprostu denne. Z uwagi nawet na markę wziąłbym LG.

#71439  autor: orB
 02 maja 2006, 22:27
Po co ktoś ten temat odkopał(znowu), zobaczcie na date pierwszego posta :evil:

#71441  autor: sledz92
 02 maja 2006, 22:29
Czy mógłby ktoś go zamknąć? Z góry dziekuje :P

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)