• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #55335  autor: Fokus
 21 lut 2006, 16:17
Witam, mam mały problem...... ogólnie posiadam SAGEMA 5-2 i mam propozycje od kumpla czy się zamienimy telefonami... kumpel chce SAGEMA 5-2 za SIEMENSA CF62 + 60 zł........ jak mówicie ? opłaca mi się ? co byście zrobili na moim miejscu ?

#55340  autor: kamil1221
 21 lut 2006, 16:40
Jezeli chcesz miec ladniejszy telefon to bierz Siemensa - Sagem myX5-2 nigdy mi sie nie podobal.
Ale jesli zalerzy Tobie na funkcjach to raczej zostan przy Sagemie.
Sagem ma lepsza baterie 920 mAh, siemens tylko 600mAh.
Sagem ma aparat wbudowany, Siemens ma podlanczany.
Sagem ma IrDE, Siemens tego nie ma.
A reszta podobna.
Ja tam bym zostal przy Sagemie.

#55359  autor: Skarpyta
 21 lut 2006, 18:00
ja tez bym został przy sagemie bo jest o 100 razy lepszy!!!!!!! w cf62 praktycznie nic niema miał go mój kumpel i ja telefon oceniam na 2- :x zostań przy sagemie :wink:

Obrazek
Obrazek

#55361  autor: daniel
 21 lut 2006, 18:14
Sagem, Sagem, Sagem...
Nie zamieniaj sie...

60 zl, nie zastopi tych funkcji :|

Lights are blinding my eyes...

#55365  autor: Fokus
 21 lut 2006, 18:32
No i moze macie racje ze funkcje ma slabe.... chociaz wyglad niczego sobie.
Jednak zostaje przy sagemie.......poczekam do czerwca, sprzedam go za grosze i kupie sagem 6-2 :D

#55372  autor: szczeka
 21 lut 2006, 19:17
dobra decyzja,
nie ma sie co zamieniac :)
cf62 niczego ciekawego nie prezentuje, natomiast sagem myx5-2 ma ladny wyswietlacz, aparat vga, irde..

#55374  autor: Skarpyta
 21 lut 2006, 19:23
Fokus pisze:No i moze macie racje ze funkcje ma slabe.... chociaz wyglad niczego sobie.
Jednak zostaje przy sagemie.......poczekam do czerwca, sprzedam go za grosze i kupie sagem 6-2 :D
to będzie dobry wybór :wink:

Obrazek
Obrazek