• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #38847  autor: jag1025
 29 gru 2005, 23:41
PROSZĘ O PODPOWIEDZ WYBRAC SONY ERICSSON T290I CZY SIMENS AX72?? CHDZI MI O CECHY TAKIE JAK BATERIA I EWENTUALNE AWARJE A NIE BAJERY TYCH FONOW.. POWIEDZCIE , KTORY LEPSZY.... DZIEKI :)

#38871  autor: shake
 30 gru 2005, 09:24
Jesli chodzi ci o baterie to lepszą ma SE T290i

WIELKI POWRÓT

Witaj w telepolis.pl [you]
[you] chcesz kupić tusz lub toner do drukarki ??
Jak tak to wejdź na www.stempol.pl i napisz maila
Pozdrawiam [you]

#38897  autor: Przemek
 30 gru 2005, 10:55
Baterie to mają mniej więcej taką samą chyba,ale pod tym względem lepszy SE.Pod względem awaryjności większość telefonów pokonuje Siemensy :twisted: także ja bym brał SE.pzdr

#38909  autor: Vin
 30 gru 2005, 11:33
Ja bym brał siemensa ze względu na:
-lepszy wyświetlacz
-łatwiejsze odbieranie mms-ów

mam tego se i nie za bardzo przypadł mi do gustu :|

#38930  autor: Osk92
 30 gru 2005, 12:30
Siemens. Dużo, dużo ładniejszy, lepszy wyświetlacz obsługa chyba na podobnym poziomie ale jednak ta w AX72 łatwiejsza. Tak czy tak wybór należy do Ciebie ale ja bym brał Siemencza 8)

#38935  autor: eone
 30 gru 2005, 13:00
siemens ma ladniejszy wyswietlacz, ale za to jest bardziej awaryjny -sam wybierz :)

#39062  autor: daniel
 30 gru 2005, 17:00
Nie bierz SE, ekran tego "dziadostwa" strasznie sie rysuje, klapka od baterii po pewnym czasie spada. Wiem, bo brat ma!

Lights are blinding my eyes...

#39066  autor: kamil1221
 30 gru 2005, 17:12
Siemens
Sony-Eryk
Ja bym bral siemensa bo:
1. ladniejszy,
2. ma jave,
3. siemens ma lepszy wyswietlacz (siemens 65 tys.{128 x 128} kolorow, SE tylko 4 tys.{101 x 80})
POWODZENIA !!!!!!!! :D

#39100  autor: tomico
 30 gru 2005, 18:36
Ja bym brał Siemensa ze względu na wygląd i funkcje. CHociaż w siemensach różnie bywa z trwałością.

#39610  autor: Slodziak
 01 sty 2006, 16:17
z dwojga złego to jednak Siemens!!

#39614  autor: shake
 01 sty 2006, 16:27
Wy piszecie jaki telefon wam się bardziej podoba a tu nie chodzi o jak napisał jag1025 chodzi o baterie a lepszą ma SE

WIELKI POWRÓT

Witaj w telepolis.pl [you]
[you] chcesz kupić tusz lub toner do drukarki ??
Jak tak to wejdź na www.stempol.pl i napisz maila
Pozdrawiam [you]

#39795  autor: Przemek
 02 sty 2006, 09:27
Baterie to mają mniej więcej taką samą chyba,ale pod tym względem lepszy SE.Pod względem awaryjności większość telefonów pokonuje Siemensy także ja bym brał SE.pzdr
:roll: :roll:
a to co to jest?