• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#32230  autor: Fish
 27 lis 2005, 20:35
Jak dojdzie to wam napisze. Jak nie dojdzie to tez wam napisze :mrgreen:

#32266  autor: Dragon
 27 lis 2005, 21:56
Ponieważ dane i nr konta musimy podać panu na email jest to jakieś bezpieczeństwo dla klienta z tego względu iż polska jest nie dużym krajem oszustwo jest z góry przegraną sprawą. Ponadto nr ip komputera oraz przekaz bankowy jest dowodem przeciwko nam wiec zapewniamy ze swojej strony uczciwość.
to zadne zzabezpieczenie, dokaldnie takie same masz na Allegro i jakso nie zawsze pomaga

#32275  autor: piotrz
 27 lis 2005, 22:06
nie no, to przesada...od razu widać, że to oszuści... zbyt nierealne ceny! jeszcze gdyby były same telefony, to MOŻE i bym uwierzył, ale z pełnym zestawem...

ale trzeba być dobrej myśli

:) :P :lol:

#32341  autor: Dragon
 28 lis 2005, 15:42
nawet gdyby to byly czyste telefony to musialyby byc chyba kradzione hurtowo zeby je sprzedawac w takich cenach

#32347  autor: Fish
 28 lis 2005, 15:55
No i chyba mieliscie racje... To oszusci i sie moge pozegnac z kasa
zajrzyjcie tu : http://kosmesfir.vip.interia.pl
I nie odpisuja mi na mejle :?

#32350  autor: Vin
 28 lis 2005, 15:59
Nie wiem czemu sie tak dzieje ale gdy chce wejść na tą strone to pisze mi "brak uprawnień do oglądania tek strony" :roll:

#32354  autor: piotrz
 28 lis 2005, 16:07
a mi wyłazi:

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

IPL/1.3.31 Server at kosmesfir.vip.interia.pl Port 80

#32357  autor: Dragon
 28 lis 2005, 16:13
to jedno i to samo :P blad 403 mam to samo
No od poczatku bylo oczywiste ze to oszusci (tak na marginesie jaka firma ma adres w takiej domenie:P)

#32358  autor: Fish
 28 lis 2005, 16:13
No wlasnie mi tez to wyswietla.

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

IPL/1.3.31 Server at kosmesfir.vip.interia.pl Port 80

#32361  autor: Vin
 28 lis 2005, 16:15
Czyli zgarneli kase i uciekli :wink:

#32363  autor: Fish
 28 lis 2005, 16:17
No na to wyglada.
Teraz musze tyliko poszperac w zrodlach meili i znalezc jego IP....
Jak znajde ip to dam go na whois'a i zobaczymy skad naprawde jest facet i napisze list do providera jego moze to cos da ale watpie

#32394  autor: mation
 28 lis 2005, 17:40
Na tej stronie bylo cos napisane o jakiejs promocji. że trwa od 22 do 27 listopada chyba a dzis 28 wiec strone wywalili.

#32627  autor: Fish
 30 lis 2005, 13:29
No i paczka nie doszla a jest juz sroda....
"kur&a i tyle moge powiedziec" :o

#33417  autor: Skarpyta
 05 gru 2005, 22:10
Fish pisze:No i paczka nie doszla a jest juz sroda....
"kur&a i tyle moge powiedziec" :o
Tel doszedł mi strona tez nie działa :|

Obrazek
Obrazek