Nie narzekam, telefonik superancki. baaardzo mi sie podoba i wybrał bym ja duzo szybciej niż N70. Miał też swojego czasu N91, ale pozostał przy N90. Bardzo ładnie chodzi mechanizm zamykania klapki, marzyłem o czyms takim w moim SE Z600. Świetny wyświetlacz (a właściwie oba) no i aparacik też niczego sobie, do tego łatwo sie nim "celuje".
Dlaczego P910i?? Bo ten dotykowy wyświetlcz i Symbian UIQ to świetna sprawa. Bardzo wygodna rzecz. Do tego telefon posiada wszystko co potrzeba (poza WiFi). Do tego masz i qwerty i normalną klawiaturę. Oglądanie filmów oraz praca na tym wyświetlaczy także są czymś nieporównywalnym. No, ale co się dziwić, wyświetlacz jest po prostu większy od wszystkich typowych i wyglada tez baardzo ładnie (niestety żre straszne ilości prądu).
Telefon kupiłem niedawno po analizie rynku (oczywiście było tam też coś ze swojego rodzaju "uczuć", bo marzyłem o nim od 2003 r., ale nie to było głównym czynnikiem) i na razie nie żałuję i nie sądzę abym żałował, już nie moge sie doczekac momentu gdy karta 1gb trafi w moje ręce, wtedy bede już latał w niebiosach ze szczęścia, bo bedę posiadał wszystko czego będę chciał (poza wifi - ale na to wpływu nie mam). Pozdro...