• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #109687  autor: Rogger
 28 wrz 2006, 16:47
Witam!
Pisałem juz temat co wybrac z SE, ale ja tak jestem napaloy na SE i nie wiem czy nie lepiej by bylo wybrac coś innego??? http://www.orange.pl/portal/map/map/cor ... id=1451080 <--- tu macie oferte wszystkich telefonow wraz z cenami i oczywsicie zdjeciami :-D jakby co po moim ostatnim temacie najbardziej chcialbym chyba SE W810i, ale moze to sie zmieni jak napiszecie mi swoje opinie :-)

Pozdro .... Rogger

#109691  autor: Osk92
 28 wrz 2006, 16:57
Z przykrością stwierdzam ale SE gniecie konkurencje w Orange. W810i będzie najlepszą propozycja choć mi sie nie zbyt podoba :)

odp

#109772  autor: provocatorka
 28 wrz 2006, 21:41
Jeśli nie chcesz Nokii 6280 to najlepszy jest SE W810i. Chyba, że poczekasz troszkę aż będzie dostępny SE K800i :roll:

#109778  autor: Dragon
 28 wrz 2006, 21:58
ma sie rozumiec ze wybierasz sposrod wszystkich telefonow na tej stronie ? Moim zdaniem najlepszy jest SPV M3000, ale po co ci taki niezbyt maly tlefon jestli nie bedziesz korzystal z wiekszosci jego funkcji, napisz do czego ma ci sluzyc tleefon

#109839  autor: tomico
 28 wrz 2006, 23:40
Ja też stawiam na W810i, ale jeśli byś wolał 6280 albo k800i to radziłbym ci wziąć któryś z nich. Pozatym K800i już jest dostępny w orange provocatorko :D

#109938  autor: Rogger
 29 wrz 2006, 14:24
jest dostepny w Orange ... ale nie dla firm :-D
provocatorka pisze:SE K750i nie ma Łorencz Meni, SE W810i ma to 'udogodnienie' ale i tak jest świetny
co to jest to Orange Menu, bo caly czas duzo o tym slysze i nie wiem co to jest :|

Pozdro .... Rogger

#109952  autor: Osk92
 29 wrz 2006, 15:02
Rogger pisze:jest dostepny w Orange ... ale nie dla firm :-D
provocatorka pisze:SE K750i nie ma Łorencz Meni, SE W810i ma to 'udogodnienie' ale i tak jest świetny
co to jest to Orange Menu, bo caly czas duzo o tym slysze i nie wiem co to jest :|
Orange modyfikuje soft, dodając w stanie czuwania sławetny pasek do najczęściej wybieranych funkcji (psuje to wygląd, nie jest ładne a do tego kiedy ktoś coś chce tzn. z czego czesto korzysta nie będzie miał porblemu z odnalezieniem skrzynki odbiorczej np.).
Poza tym blokuje dostep do niektórych funkcji.

#109978  autor: tomico
 29 wrz 2006, 16:02
Eeetam blokuje, nic nie blokuje chyba że w sagemach, ale tak to nie. Pozatym to w nowych fonach da się to wyłączyć :D Nie wszystkich oczywiście ale się da.

#110002  autor: Dragon
 29 wrz 2006, 17:19
temat do zamkniecia, niedawno stworzyles podobny, odswiez go jesli chcesz uzyskac jakiekolwiek info