• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #10130  autor: dawideo
 04 sie 2005, 11:43
Heyka jestem szczęsliwym posiadaczem myx7 ale czas na zmiany:D:D tylko nie wiem czy lepiej sie opłaca kupić myx6-2 czy też myx8 patrzałem w dane techniczne tych telefonów i można powiedziećże niym sie nie różnią a może o czymśnie wiem? pomóżcie i doradzcie. Z góry dziękuje.
 #10132  autor: Sirmark
 04 sie 2005, 12:16
dawideo pisze:Heyka jestem szczęsliwym posiadaczem myx7 ale czas na zmiany:D:D tylko nie wiem czy lepiej sie opłaca kupić myx6-2 czy też myx8

a w ogole tak jestes zapatrzony w sagema? moze tym razem cos innego?

a x8 dla mnie wyglada bardzo nieatrakcyjnie.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#10141  autor: Dragon
 04 sie 2005, 12:58
jak dla mnie MyX8 jest super, wlasciwie duzych roznic miedzy tymi telefonami nie ma, kieruj sie wygladem :)

#10145  autor: dawideo
 04 sie 2005, 13:05
Dokładnie też nie widze różnic zbytnio ale możę sie myle może jakieś jednak są jeśli tak to prosze powiedźcie jakie.

#10165  autor: Irek
 04 sie 2005, 14:27
Jak już tu ktoś powiedział, nie pamiętam kto. My-X8 wygląda jak pilot od telewizora, ale jest to genialny telefonik. Przez ostatni czas zmieniłem zadanie o tych telefonach. Są genialne!

"And one more thing..."

#10177  autor: dawideo
 04 sie 2005, 16:04
Dokładnie Sagemy pnąsie w góre i to ostro. To junie śa te dawne telefony co kiedyś. Obecnie to jedna z najlepszych marek na rynku!!!!!! Tyle możliwości i taka cena!!!!!!!!! są niezawodne ale prosze pomóżcie mi podjąc decyzje i powiedźcie czym one sie różnią bo z tego co czytałem to chyba niczym prócztego że myx8 ma większą pamięc ale przecieżmożna dokupić karte więc to nie problem. czym jeden przewyższa drugi?

#10207  autor: Bobb
 04 sie 2005, 19:45
Moim skromnym zdaniem lepszy jest chyba nr 8. Ma wiekszy wyswietlacz, wieksza wbudowana pamiec. I awangardowo wyglada :D

#10220  autor: Irek
 04 sie 2005, 20:45
6'2 wygląda ładniej niż 8mka, ale za to ten drugi jest znacznie lepszy. Bierz 8mke i się nie zastanawiaj!

"And one more thing..."

#10225  autor: dawideo
 04 sie 2005, 21:25
jak na razie tejestem bardziej skłonny ku 8:) tylko czytając dane na temat tych telefonów wychodzi na to iżsą to te same tel. w innej skórze prócz kilku różnic pamięci i wielkości ekranu tylko takie zauważyłem:) a może ktośzna więcej? no pytanko o poli jaka ona jest niby 64 tony ale będąc posiadaczem siudemki wiem że w tych telefonach kuleje:( czy to sie zmieniło?

#10226  autor: Irek
 04 sie 2005, 21:53
Dobra coś o 7mce, po co Ci w tym telefonie polifonia skoro on odtwarza dzwonki HiFi czyli format wav, lub też troszkę gorszy amr. Ja jestem zadowolony. Więc w 8mce tym bardziej polifonia nie będzie potrzebna. Zresztą 8mka odtwarza mp3ki.

"And one more thing..."

#10230  autor: dawideo
 04 sie 2005, 22:25
tak ja ki 6-2 równieżodtwarza mp3;) hmmm naprawde trudny wybór a może znacie jakieśstronki gdzie są opisane DOKŁADNIE te telefony? bo tu znalażłem tylko dwie różnice jeśli chodzi o pamięć i wielkośc ekranu. Co do pamięci to można karte dokupićekranik teżmoże byćmniejszy chodzi mi o to czy 8 ma cośczego 6-2 nie ma lub odwrotnie cośco bardzij przemawia za drugim lub pierwszym

#10231  autor: dawideo
 04 sie 2005, 22:27
aha i tak na uboczu co myślicie o SE k750i? może nad nim też sie zastanowić?

#10241  autor: Irek
 05 sie 2005, 07:39
dawideo pisze:aha i tak na uboczu co myślicie o SE k750i? może nad nim też sie zastanowić?
No jednak ma karty pamięci! :D Moja pomyłka!
Ostatnio zmieniony 05 sie 2005, 14:11 przez Irek, łącznie zmieniany 1 raz.

"And one more thing..."

#10248  autor: WitekT
 05 sie 2005, 11:15
K750i ma wymienne karty pamięci w formacie Memory Stick. :)

#10256  autor: dawideo
 05 sie 2005, 13:39
a jeśli mam te 3 telefony do wyboru to który polecacie?

#10259  autor: WitekT
 05 sie 2005, 14:11
K750i. :)