• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #410409  autor: 1915-GG
 15 cze 2010, 10:38
Witam!
Szukam wszelkich informacji na temat podsłuchów typu DEADPHONE czyli takich, które są wyłączone a nawet nie mają włożonej do telefonu karty SIM. Z tego co już się zorientowałem wykorzystywany jest do tego celu numer europejski alarmowy 112 lub inny w zależności od kontynentu. Chciałbym napisać pewien program i są to moje pierwsze kroki w temacie GSM.

#410578  autor: fortel
 15 cze 2010, 20:54
czyli takich, które są wyłączone a nawet nie mają włożonej do karty SIM. Z tego co już się zorientowałem wykorzystywany .... pewnie jakaś jeszcze jedna teoria spiskowa.Dziewczyno,daj sobie spokój...jesteś taka ważna,że ktoś chciałby Cię podsłuchiwać nawet gdy podsłuchy są wyłączone,przcież to się ,,kupy nie trzyma'' :-D....i jeszcze to:sieć samsung?cóż to takiego?

#410683  autor: Dudi00
 16 cze 2010, 11:34
fortel oni chcą żebyś myślał że to sie kupy nie trzyma :).
Co do samego tematu to chyba nie myślisz że po takim ogłoszeniu się na forum ktos zadzwoni na skype i mistycznie przekaże ci co wie. Wiadomo że są programy do podsłuchu, lecz tylko gdy telefon jest włączony i napewno musi mieć kartę sim bo inaczej nie wiem jak ty sobie wyobrażasz łączenie się z kim kolwiek (może dojdzie do wyciągnięcia baterii jeszcze)? Tak całkiem serio to od tego są programy by maskować różne działania. Nie zdziwił bym sie jak jedną z opcji było bym " Phone OFF".
Tyle z mojej strony.