• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #248411  autor: mila
 29 sty 2008, 22:09
Witam!

Trochę jestem początkujący ale napisałem jeden post na tema nie działającej opery mobile w spv m650 i dostałem info że mam "Smartphone a powinienem dla PocketPC"

i właśnie jaka jest wlaściwie różnica?

dzięki i pozdrawiam!
michał l.

#248415  autor: wtd
 29 sty 2008, 22:15
Chodzi o wersję windowsa. Windows Smartphone to wersja bez dotykowe ekranu a Windows PocketPC to wersja z touchscreen'em. W związku z tym nic dziwnego że te progrmay na obie te wersje są niekompatybilne.

#257252  autor: krzsy375
 20 mar 2008, 13:37
z wlasnego doświadczenia Pocket PC jest malo poraeczny w codziennym uzytku nadaje sie jako 2 telefon :) mam spv m3000 mnostwo programow jest na niego :) polecam wszystkim a jako smartfon to spv e650

#258391  autor: Sirmark
 26 mar 2008, 00:59
krzsy375 pisze:z wlasnego doświadczenia Pocket PC jest malo poraeczny w codziennym uzytku nadaje sie jako 2 telefon
Ja wlasnie z SPV M650 zrobilem glowny telefon i ta sie tego uzywac jako glowny. Oczywisice minimalna wprawa jest potrzebna.

Oczywiscie sprzet z windows mobile nie jest dla kazdego, i z tego powodu moze byc tylko problem.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew