Użytkownik
JacekS
Nie czy on.. On ma na pewno.Mulder pisze:A masz aktywną usługę MMS?
chodziło mi, skoro odbierasz tę rozmowę w ten sposób:Dideq pisze:Odbieram to w sposób ludzki a nie techniczny bo nikt tego niez akuma.
to nie mamy o czym gadać.Nie popisuj się.
Oj D@rio, nie wiem kto tu teraz postapił gorzej. Ja przeprosiłem a Ty swoje. Nie wiem w takim razie czy ja źle postąpiłem??D@rio pisze:chodziło mi, skoro odbierasz tę rozmowę w ten sposób:Dideq pisze:Odbieram to w sposób ludzki a nie techniczny bo nikt tego niez akuma.to nie mamy o czym gadać.Nie popisuj się.
P.S
Wszystko da się wytłumaczyć i zrozumieć. Wystarczy troche dobrej chęci i pozytywnego nastawienia do drugiego człowieka. Skoro ja kumam, Ty też byś mógł. Ale skoro w ten sposób podchodzisz do rozmowy...
Miłego dnia Ci życzę.
a gdzie jest napisane ze user nie wie lepiej jak np Junior admin czy moderator??? czy aby Ty najlepiej się znasz na wszystkim????? i niema nikogo innego aby mial wiecej doswiadczenia-wiedzy???D@rio pisze:amadeo pisze:Dokladnie,Nasz JA D@rio sie rozpedza z swoimi inwektywami..teoria a praktyka to rózne 2 strony![]()
![]()
to wy mnie rozwalacie swoimi komentarzami...
znowu user wie wszystko lepiej...chyba jestem tu już nie potrzebny ;-
Rozumiem że tą osobą jesteś Ty, skoro zabierasz głos w sprawie której nie jesteś stroną?amadeo pisze:a gdzie jest napisane ze user nie wie lepiej jak np Junior admin czy moderator??? czy aby Ty najlepiej się znasz na wszystkim????? i niema nikogo innego aby mial wiecej doswiadczenia-wiedzy???
To jest forum, a dyskusje w tematach nie są tylko dla dwóch użytkowników. Każdy może zabrać głos - tak mówi regulamin.D@rio pisze:amadeo napisał/a:
a gdzie jest napisane ze user nie wie lepiej jak np Junior admin czy moderator??? czy aby Ty najlepiej się znasz na wszystkim????? i niema nikogo innego aby mial wiecej doswiadczenia-wiedzy???
Rozumiem że tą osobą jesteś Ty, skoro zabierasz głos w sprawie której nie jesteś stroną?