• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#233569  autor: Xy
 15 lis 2007, 18:13
GrzesiuS pisze:na pewno tak nie będzie na skalę masową. Ekran dotykowy ma mimo wszystko wiele wad.

Ktore zostana wyeliminowane. Swego czasu kolorowy ekran mial wade, bo wpierniczal baterie jak nie wiem co. A teraz? BT, mp3, radio, aparat, 16 milionow kolorow, net, gry, filmy i bateryja trzyma po 4 dni :)

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71

#236869  autor: jahu
 02 gru 2007, 14:47
A ja licze na to ze zniknie taryfikacja polaczen glosowych - czyli beda tylko przesylane dane ktore i tak nie beda taryfikowane za ilosc tylko ryczaltem - ewentualnie bedzie sie placic za szybkosc dostepu...

#237053  autor: dechomenon
 03 gru 2007, 11:41
tak na prawdę to będzie ciekawie...(polityczne spojrzenie) jak np. sam fakt, ze telefon będzie służył jako projektor...kiedyś taki news był na telepolis...mnie to rozbroiło...więc boję się wybiegać myślami dalej, bo i tak nie obejmę sedna całości

#241369  autor: erłulf
 23 gru 2007, 01:10
Skromne gdybanie: :D
Klawiatura dotykowa QWERTY w standardzie,brak sms,mms - zastąpią to komunikatory internetowe,więcej używane push to talk - lub coś podobnego,bateria słoneczna jako wspomagacz zwykłej baterii,pewnie jakiś ciekawy proc,kilkadziesiąt giga na karcie micro jakiejś tam,aparat foto - ciężko powiedzieć - na pewno da się ulepszyć,tv stream,oczywiście GPS,więcej mi nie przychodzi do głowy.No może na dobre zagoszczą telefony obsługujące jednocześnie kilka kart sim.

#241586  autor: user_delete10
 24 gru 2007, 18:49
Nie przeglądałem dokładnie tematu ale raczej nikt chyba nie wymyslił tego co ja......wydaje mi się, że termometry mogli by zamontować,jak nie gdzieś z tyłu obudowy to wewnątrz aparatu,taki gadżet

#241595  autor: D@rio
 24 gru 2007, 20:41
fenix189 pisze:Nie przeglądałem dokładnie tematu ale raczej nikt chyba nie wymyslił tego co ja......wydaje mi się, że termometry mogli by zamontować,jak nie gdzieś z tyłu obudowy to wewnątrz aparatu,taki gadżet
już jeden producent kompas zamontował ale jakoś to sukcesu nie odniosło...

Obrazek