• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #510209  autor: Sirmark
 20 paź 2011, 13:47
Dzis bardzo dotkliwy problem z polaczeniami, nie moze zestawic.
Takze jest juz ustawiony komunikat w Boa
Od 3-4 dni byly juz problemy odczuwalne, o czym Boa wiedzialo.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew
 #510253  autor: hck
 20 paź 2011, 16:18
Ten problem jest juz od 3 tygodni, dziś już wogóle na chełmie ul.Witosa nie idzie się dodzwonić ani odebrać rozmowy. Jedyną możliwością jest zmiana operatora na stałe dla mieszkańców Gdańska-chełmu. Już zakupiłem starter Orange i czekam na reakcję. BOA zawiadomiłem, ale mają problem sami z sobą chyba bo tylko wysyłają że "Dziękuję za nadesłaną korespondencję. W odpowiedzi pragnę poinformować, iż w dalszym ciągu czekamy na rozwiązanie problemu."
I tak mogą czekać z rok. Ktoś może wie co się stało i ile będzie to trwało ?
Jutro chyba ide zmienić operatora- po 15 latach....super...

#510320  autor: ciuchcia
 20 paź 2011, 20:12
hck pisze:dziś już wogóle na chełmie ul.Witosa nie idzie się dodzwonić ani odebrać rozmowy
A powie mi ktoś kogo ten problem dotyczy ? ja mam numer w TT i nie mam żadnych problemów, ale miałem dziś w ręku 2 telefony Klientów, które były objęte problemem. Jakoś dziwnie to wygląda.

#510400  autor: hck
 21 paź 2011, 10:51
Zapewne chodzi o jakiś nadajnik, może nie potrafią go znależć.. :) Przy Witosa 5,7 napewno nie ma możliwości połączenia, ale wczoraj byłem na Jabłońskiego i chodzi jak ta lala....
dziś też kiszka, choć ktoś już rano mówił że naprawione...
śmieszne..

#510520  autor: ciuchcia
 21 paź 2011, 19:57
hck pisze:Zapewne chodzi o jakiś nadajnik, może nie potrafią go znależć..

Nie chodzi raczej o nadajnik. Mialem w reku jednoczesnie 2 telefony ... moj dzialal bez problemow, drugi nie mogl sie polaczyc (no chyba, ze w tej samej lokalizacji polaczyly sie z innymi nadajnikami - co oczywiscie jest mozliwe)

#510521  autor: hck
 21 paź 2011, 20:07
A z jakiego miejsca dzwoniłeś ? Ja mam w domu 3 telefony i żaden nie działa w domu.

#510555  autor: ciuchcia
 21 paź 2011, 23:42
Dworzec glowny PKP Gdańsk

#510572  autor: hck
 22 paź 2011, 08:58
Tam działa dobrze, chodzi o nadajnik na chełmie..