FireMan pisze:P990i jest najszybszym telefonem na rynku.Poza rozmiarami to jest techniczne cudo.Też o nim myślałem , ale bądź co bądź to jest telefon biznesowy , nie ma pożądnego aparatu i innych dupereli , które mogą się przydać normalnemu kolesiowi.N93 Ma większość funkcji , na których mi zależy , ale jest cholernie wielka.W polsce jest też droga , ale w angli słyszałem , że jest tańszy (ok 300 funtów) i dlatego chciałem jakąś stronke , gdzie są podane wszystkie ceny tych telefonów.
Nie ma pożądnego aparatu? a chociaż widziałeś te zdjęcia z niego?? bo coś mi się wydaje, że bazujesz na samych danych technicznych...Tak się skłąda, że p990 robi fotki lepsze, niż ta n93... P990 przewyższa n93 praktycznie wszystkim. Jedyne co lepsze w n93 to video- jest świetnej jakości. A swoją drogą to na moje oko p990 jest mniejszy od n93..
A co masz na myśli mówiąc "innych dupereli"?? Bo z tego co wiem, to ten telefon ma wszystko co potrzeba "normalnemu kolesiowi". Nawet w wyposarzeniu przewyższa n93, bo ona jest praktycznie naga, gdy dochodzi do klienta. p990 ma więcej aplikacji.