• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #51308  autor: mcmaxim
 04 lut 2006, 16:44
Heja.
Mam problem. Ok, wiem, to niemoralne i nieetyczne prosic o porade w takiej sprawie, ale... ALE. Wedlug mnie to okrutne zlodziejstwo i zdzierstwo za przegladarke dla Symbiana brac $29, gdy te dla PC oferuje sie za darmo, oparta na Javie chyba tez.
Teraz pytanie: ktory plik odpowiada za info dla Opery w tym zakresie?... Ewentualnie co zrobic, zeby Opera dzialala? Probowalem juz wszelkich sposobow, przegooglowalem caly internet, i... i nic. Moze ktos pomoc?...

#51370  autor: kallafior
 04 lut 2006, 20:47
Przesłałbym Ci działającą operę (i to najnowszą) ale nie masz maila w profilu. A tak na marginesie to słabo szukałeś na tym googlu, bo ja za pierwszym razem znalazłem :P

#51442  autor: mcmaxim
 04 lut 2006, 22:37
Well, maila mam, ino niepokazanego :-D Bylbym niezmiernie dzwieczny za przeslanie takowego egzemplarza opery na adres: mcmaxim na gazeta kropka pl

ps. juz pare razy sie okazalo, ze do googli miewam peHa - tym razem widac rowniez ;-)

#51526  autor: kallafior
 05 lut 2006, 09:08
Dobra, to ja przesyłam programik, a jeżeli Opera zadziała to rozumiem, że mogę liczyć na "pomógł" 8) ? Już ślę Operkę :mrgreen:

#51536  autor: mcmaxim
 05 lut 2006, 10:09
Doszedl, zainstalowany, funguje 8)
Ale nie musisz sie az tak dopraszac... Dostalbys i tak... Masz, i ciesz sie :-D

#51537  autor: kallafior
 05 lut 2006, 10:13
Cieszę się bardzo :-D a tak na poważnie to wiem, że różnie bywa z Operą... niby te same modele fonów i ten sam soft a u jednego działa, u drugiej niet. Pozdrawiam :lol:

Obrazek
Obrazek