• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #95514  autor: rednight20
 15 sie 2006, 20:52
:hyhy: witam! chcialbym zapytac kto wie skad mozna sciagnac aplikacje do nokii e61...kiedy wogole ma powstac wiecej aplikacji do tej nokii tj. gnubox, psiloc itp-prosze o pomoc!!! :D :D :D

Edit: Zapoznaj się z zasadami tytułowania tematów//Przemek
Ostatnio zmieniony 16 sie 2006, 10:22 przez rednight20, łącznie zmieniany 1 raz.

#95516  autor: tomico
 15 sie 2006, 20:57
Aplikacje na nowego symbiana cały czas powstają, więc te programy mogą ukazać się w najbliższym czasie. Poszukaj na forum symbianos.pl.
 #95746  autor: piotrz
 16 sie 2006, 18:07
rednight20 pisze::hyhy: witam! chcialbym zapytac kto wie skad mozna sciagnac aplikacje do nokii e61...kiedy wogole ma powstac wiecej aplikacji do tej nokii tj. gnubox, psiloc itp-prosze o pomoc!!! :D :D :D

Edit: Zapoznaj się z zasadami tytułowania tematów//Przemek
na przyklad www.symbianos.pl
www.my-symbian.com

od razu mowie- KAZDY kto da linka do pirackiego oprogramowania dostaje ostrzezenie!!

#96116  autor: tomico
 18 sie 2006, 00:30
www.[ciach] tam jest najwięcej :D

od moda: tu byl link do pirata. oczywiscie nagrodzony ostrzezeniem. :evil:

[ Dodano: 2006-08-20, 22:23 ]
Piotrz, zaczynamy od tego że to nie był link do pirata, tylko do forum o różnych rzeczach i tam są opisywane aplikacje, telefony i inne rzeczy!!!!!! :evil: Po 2 nie podałem linka do konkretnego programu na tym forum tylko ogólnie do forum, a po 3 to sobie powpisuj w wyszukiwarce na forum telepolis ile razy ten adres był podawany nigdy nikt za niego nie dostawał ostrzeżenia. Ciekawe że wszyscy często podają ten adres i żaden mod się za to nie rzuca, tylko oczywiście ty. Zdejmij mi to ostrzeżenie q*&# bo to jest lekka przesada, a jak nie chcesz to pokaż mi taki punkt w regulaminie, że nie można dawać linka do innego forum, przypominam że nie podałem do konkretnego programu, a to forum jest o wszystkim!!!
Ostatnio zmieniony 18 sie 2006, 20:08 przez tomico, łącznie zmieniany 1 raz.