• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #87450  autor: user_delete1
 23 lip 2006, 08:59
Jakie mieliście przygody z symbianem. Ja np. budze sie rano i patrze a telefon sam zmienia profile. Jak podłaczyłem słuchawki to wracał do normy, jak odłączyłem do znowu to samo. Na szczęście wszystko teraz gra i huczy

#87453  autor: kallafior
 23 lip 2006, 09:05
Ja miałem następującą przygodę:

Budzę się następnego dnia po zakupie n6630 i patrzę na nią... wszystko pięknie działa. Wieczorem też patrzę na nią i też wszystko działa. I tak następnego dnia i następnego i aż po dzisiejszy ranek mój smartfonik mnie nigdy nie zawiódł :-D Oto moja przygoda z symbianem :smt005

Obrazek
Obrazek

#87454  autor: user_delete1
 23 lip 2006, 09:11
A Znasz to przysłowie: głupi zawsze ma szczęście He he he he he

#87455  autor: kallafior
 23 lip 2006, 09:15
jacenty1812 pisze:A Znasz to przysłowie: głupi zawsze ma szczęście He he he he he
widzę, że źle odebrałeś mojego posta... nie pisałem go z zamiarem obrazy Twojej osoby i też nie ma w nim nic co by mogło na to wskazywać. Natomiast Ty, pomimo krótkiego stażu na forum oraz małej ilości postów, od razu obrażasz mnie...

pomyśl nad tym :?

Obrazek
Obrazek

#87456  autor: cema
 23 lip 2006, 09:18
Ja mam 2 przygody :)

1.
Wieczorem zostawiam telefon fullnaladowany bo musze wstac na 7.Budze sie rano o 10 i wpadam w panike.Patrze na moja 3650 a ona nie reagule,Nawet sie nieda wlaczyc.Podlanczam pod ladowarke i parze a tu 1 kreska bateri.

2.
Niewiem czemu ale razkiedy wieczorem jak odblokowuje telefon pisze "Aplilkacja zamknieta-Media Server" Niewie ktos co to za aplikacja?

Nokia 6610i =>> SE T230 =>> Siemens S65 =>> SE K300i =>> Nokia 3650 =>>NEC e228 =>> Nokia N73 =>> Nokia N95 =>> Samsung G810 =>> Nokia N95 8GB =>> Nokia 5800 =>> SE X10 Mini Pro =>> Motorola Milestone =>> HTC Desire Z

#87460  autor: user_delete1
 23 lip 2006, 09:28
kallafior pisze:
jacenty1812 pisze:A Znasz to przysłowie: głupi zawsze ma szczęście He he he he he
widzę, że źle odebrałeś mojego posta... nie pisałem go z zamiarem obrazy Twojej osoby i też nie ma w nim nic co by mogło na to wskazywać. Natomiast Ty, pomimo krótkiego stażu na forum oraz małej ilości postów, od razu obrażasz mnie...

pomyśl nad tym :?
Przepraszam , rzeczywiście źle odebrałem twojeo posta. Bez pbrazy. Pozdrawiam

#87474  autor: kallafior
 23 lip 2006, 10:44
jacenty1812 za co Ty mi punkt pomógł dałeś ?? Nie rób takiego czegoś, bo dostaniesz ostrzeżenie, a mi i tak ten punkt odbiorą.

Obrazek
Obrazek

#87531  autor: Blackall
 23 lip 2006, 12:18
cema pisze:Ja mam 2 przygody :)

2.
Niewiem czemu ale razkiedy wieczorem jak odblokowuje telefon pisze "Aplilkacja zamknieta-Media Server" Niewie ktos co to za aplikacja?
format sie klania.

A przygod było wiele - głownie podczas patchowania sxa ;)

SymbianOS.pl
Mobility

#87552  autor: wendzior
 23 lip 2006, 13:09
1. ja sobie chodze po telepolis i patrze sobie na wyswietlacz komorki
a tu text (mniej wiecej) ponów probe albo stracisz wszystkie dane.
ja nic nie wciskalem tylko wyciagnalem baterie i wlaczylem tlefon - a tu standardowy motyw, wchodze do menu a tu tylko seryjne aplikacje. chce sprawdzic czy jest cos na karcie, a tu sie nie da :P wylaczam tela, chuchnąłem po stykach i czytalo karte. było na niej wszystko co wczesniej. p

2. chcialem sobie zmienic motyw, czyli wchodze do tematy a tu guzik. wchodzi i odrazu wychodzi. wkurzylem sie walnąłem resa pamieci telefonu i potem musialem ustawia 79 ikonek w menu :) ale oplaciło sie :mrgreen: