• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #61357  autor: bosmanxxl
 17 mar 2006, 00:01
Witam :-)
Każdy z was, kto miał w ręku słuchawki od nokii 6680 (generalnie tego typu) wie jaki to badziew. Na początku nawet nie wiedziałem jak to cos się nosi ;-) chciał bym je przerobić na coś normalnego, jak w sony ericssonach...
Może by pasowały te od nokii N70 ?

zależy mi aby działały też do rozmów.

pewnym rozwiązaniem były by bezprzewodowe, ale łażenie z włączonym BT podobno nie jest zbyt bezpiecznie, choć to było by to świetne rozwiązanie..... Nokia i SE takie już robi, choć napewno nie są najtańsze...

Macie jakieś pomysły?? Sprawdzone rozwiązania ??

#61367  autor: sinister_stirrer
 17 mar 2006, 07:55
Zdecydowanie odradzam te od n70. Wcale nie sa az tak lepsze niz te od 6680. Przedewszyskim zle leza w uaszach.

#61389  autor: kallafior
 17 mar 2006, 12:26
bosmanxxl ja nie rozumiem co Ty chcesz od tych słuchawek :roll: Takie same są w komplecie n6630 i bardzo je sobie chwale. Dźwięk jest czysty i nie jest to badziew. Ale jak przeczytałem, że miałeś kłopot z założeniem :wink: :smt005

To chyba nie widziałeś słuchawek z Motoroli E398... to jest badziew :!:

Jak tak strasznie Ci przeszkadzają oryginalne słuchawy to kup sobie na allegro np.:

Zestaw słuchawkowy + radio

Obrazek
Obrazek
 #61403  autor: piotrz
 17 mar 2006, 14:35
bosmanxxl pisze:Witam :-)
Każdy z was, kto miał w ręku słuchawki od nokii 6680 (generalnie tego typu) wie jaki to badziew. Na początku nawet nie wiedziałem jak to cos się nosi ;-) chciał bym je przerobić na coś normalnego, jak w sony ericssonach...
Może by pasowały te od nokii N70 ?

zależy mi aby działały też do rozmów.
Macie jakieś pomysły?? Sprawdzone rozwiązania ??
rzeczywiście te słuchawki są niezbyt dobrane do klasy tego telefonu. rozumiem mieć takie np. w 3200, ale do modelu prawie najwyższej klasy nie są dobre.
ja bym Ci radził kupić prześcwkę z pop portu na dżeka 3.5mm na allegro.np. taki. nieorginalnych RACZEJ nie polecam- często są mono, a nie stereo.
i do tego jakieś dobre słuchawki- np. sony mdr e-818 (mam i są bombowe)

#61500  autor: Blackall
 17 mar 2006, 19:58
NuLL pisze:Kup sobie AD-46 - niedlugo wchodzi do sprzedazy do tego jakies porzadne sluchawki np http://www.allegro.pl/item92793850_koss ... hi_fi.html i masz problemy z glowy.
To są te co w nokii 3250? To sobie przeczytaj test 3250 na http://symbianos.pl albo czesc o muzyce. Zobaczysz jaki te sluchawki to badziew :mrgreen:

SymbianOS.pl
Mobility

#61529  autor: bosmanxxl
 17 mar 2006, 21:10
może bym kupił HS-6 NOKI, ale nie wiem jak wyglądają w całości. Będę musiał podreptać do salonu nokii. 198 - 7% zniżki może się opłacać

A najlepiej Nokia HS-12W tylko ich nie ma jeszcze w sprzedaży pewno

Główne cechy i funkcje: HS-12W
Bezprzewodowy odbiór muzyki z kompatybilnego telefonu przy użyciu technologii Bluetooth
Wbudowane radio stereo FM z funkcją RDS i automatycznym wyszukiwaniem stacji

#61554  autor: NuLL
 17 mar 2006, 22:11
Pytanie tylko czy 6680 obluguje odpowiedni profil BT aby transportowac dzwiek stereo.

Pozdrawiam :-)