• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #384731  autor: Kantadio
 01 lut 2010, 22:59
Cześć,
Przed momentem wykonywałem flash Nokii N73 za pomoca programu Phoenix. Wszystko przebiegało prawidłowo, aż do momentu wyświetlenia komunikatu, że połaczenie zostało zerwane z powodu utraty zasilania. Wynika z tego ze bateria sie rozładowała, mimo iz przed samym flashem naładowałem ja do maxa.. :(

Probowalem ratować telefon, używajac funkcji death phone flashing w programie Phoenix, jednak w momencie, gdy program prosi mnie o wciśnięcie przycisku zasilania nic się nie dzieje, gdyż telefon nie reaguje:?

Jest jeszcze jakas szansa, na odratowanie telefonu domowymi sposobami, czy pozostaje mi wyłącznie wizyta w serwisie? :|

#384765  autor: dario321
 02 lut 2010, 08:16
wyjmi sim karte,baterie.wloz baterie na nowo i podepnij ladowarke,teraz pod phoenixa i probuj.

#384795  autor: castagnet
 02 lut 2010, 11:12
Jak uwaliłeś phoenixem to może być ciężko bez boxa (czyli urządzenia serwisowego).

#384936  autor: Kantadio
 02 lut 2010, 21:04
Niestety, próbowałem i domowymi sposobami nijak bym nie postawił telefonu na "nogi" :(
Oddałem go dzisiaj do serwisu. Serwisant poinformował mnie ze za 30-40 zł postawi telefon na nogi, tylko niestety jest minus.. Najprawdopodobniej będę miał (o ile dobrze pamietam) Tajwańskiego softa.. czyli brak polskiego języka, a wyłącznie angielski :? Nie wiem za bardzo jakie go ma znaczenie, ale z tego co mówił, największe prawdopodobieństwo, że telefon wstanie własnie na takim sofcie (o ile w ogóle wstanie.. :cry: )

Nie wiem co mnie podkusiło żeby bawić się phoenixem.. :|