czy ktoś już ją użytkował z forumowiczów? Jakie opinie? Tak naprawdę to mogę wymienić swoją wysłużoną 6310i na 6680 lub 6230i. Wiem już z forum, że największym mankamentem 6230i jest bardzo słaba bateria - jeśli się mylę to skorygujcie to. Głównie chodzi mi o rozmowy, smsy oraz połączenie z Pocket PC.
- Wszystko, co związane z Symbianem
rozmawiałem dziś z gościem z Idei i ciekawą informację i sprzedał. Mianowicie głowną wadą tego telefonu jest bateria (dziwne wszystkie nowe telefony z Nokii mają problemy z baterią). Powiedział mi, że przy normalnym korzystaniu z telefonu bateria ledwo trzyma 2 dni. Właściwie to codziennie należy ją doładowywać. Czy ktoś z użytkowników ma również podobne odczucia dotyczące tego aparatu?
Z tak wielka liczba funkcji i wielkim wyswietlaczem trzeba by bylo nosic akumulator w plecaku by dluzej wytrzymal. Ale to nie zmienia faktu ze lepiej miec taki telefon i ladowac go co dwa dni niz gorszy model i ladowac... co 2,5 dnia 

kupiłem 6680, pozostałem w Orange, plan zmiksowany wszystko do wszystkich 100PLN oraz stacjonarne i Orange również 100PLN. Dziękuję wszystkim za opinie i podpowiedzi. Na razie jestem bardzo zadowolony z N6680. Jak dłużej się nią pobawię to dam znać na forum jaki to telefonik
czy ktoś wie w jaki sposób należy ze sobą zestroić nokię 6680 z palmem, żeby korzysać z netu poprzez palma? Mam Loxa 720 w 6310i działało bez problemu po bluetooth. Oba urządzenia włączony bluetooth numery podane prawidłowo *99# hasło i uzytkownik idea/idea lub ppp/ppp a połączeń brak. Czy powienienem coś ustawić w N6680? Proszę o pomoc
jest szybszy np.od 6600, ale niestety trochę wolniejszy od 6630-w ategori szybkości ona jest raczej zdecydowanym liderem...enzo pisze:a czy ktos moze napisac juz cos wiecej na temat 6680??
Bateria wiem ze jest do d... bo jest ta sama co w 6230 , a symbian jak chodzi?? jest szybszy niz w innych nokiach? szybko przeglada np: zdjecia, filmy itp...
moze warto poczekac na n70??
a n70 zdecydowanie bardziej warto będzie kupić