Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Nazwa miejscowości pojawia się i znika i tak cały czas to jest normalne, nie ma na to sposobu niestety.piotr2802 pisze:Mam od kilku dni Nokie N73 i jestem w sieci Orange. Ustawiłem w "ustawieniach" telefon tak aby podawał mi informację o sieci , tzn . aby był wyświetlana nazwa miejscowości w kórej usytuowany jest najbliższ nadajnik BTS.
Zauważyłem że nie działa to tak jak w poprzednich modelach prostych aparatów. Wyświetla się na chwlę przy uruchomieniu okna głównego i gaśnie. Mam ustawione na GSM i automatyczny wybór sieci.
Czy to jest normalny objaw że widzę nazwę miejscowości przez chwilę ? Czy mogłaby być wyświetlana cały czas tak jak w mojej poprzedniej Nokii 6610i ?
W N70 menu: "ustawienia" wyłączyłem "aktywny tryb gotowości" i cell info wyświetla się cały czas. Nie wiem tylko, czy w N73 też tak można.tomico pisze: Nazwa miejscowości pojawia się i znika i tak cały czas to jest normalne, nie ma na to sposobu niestety.
Właśnie miałem napisć o tym sposobieBTS_lodz pisze:W N70 menu: "ustawienia" wyłączyłem "aktywny tryb gotowości" i cell info wyświetla się cały czas. Nie wiem tylko, czy w N73 też tak można.