Mozecie wiezyc lub nie telefon odlaczylem od ladowarki w sobote okolo godziny 12 w poludnie 3 tygodnie temu,dlatego wytrzymal 19 i pol dnia dzisa j, tzn w sobote o godzinie 12 bylo by 21 dni ktos tu chyba liczyc nie potrafi,pisalem na poczatki,oczywiscie nie wszyscy czytaja ze telefon lezal w maksymalny zasiegu i praktycznie nic na nim nie robilem, czytalem tylko standartowo eski i sprwdzalem stan baterii w celach testu...
w srode jak pisalem post bylo juz 18 dni.....z czartku na piatek padl...czy to takie ciezkie do zrozumienia kin?? napisalem ze wytrzymal 19 dni i 12 godzin okolo mona sobie dodac ..to nie wyjdzie 3 dni??
[ Dodano: 2006-11-12, 01:25 ]
gomez1982, piszesz ze 7-10 a ja nic z niego nie dzwonilem i nie odbieralem to jeszcze okolo 8- 9 dni kom nie moze polezec...jak ktos kom nosi to jednak troszke traci zasieg...a moja sobie lezala i lezala...w tym samym miejscu!!
serdeczne pozdro dla niedowiarkow !!!
wiem ze to zadna rewlak ale tak przetestowalem ja.... i tak lezy...gdzy ja uzywalem..darmowe rozmowy po 22 eski standartowo..jakies 4-5 dni wiecej nie wyrabiala...macie racje ale co innego jak lezakuje jak wino.....