• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #743  autor: stz
 04 lut 2005, 23:00
nie mają polskiego menu. Może to nie jest jakaś wielka wada, ale lepiej się czyta w ojczystym języku. Fajny i niedrogi jest e616v. Może ktoś wie, czy można gdzieś wgrać do Nec-a polskie menu.

#746  autor: Dragon
 05 lut 2005, 10:58
tez sie nad nim zastanawiam, niezly tel, w szegolnosci za ta cene, a jesli chodzi o poslkie menu to nie ma (wyjdzie jesli jakis operator go kupi, w co watpie i jakby gdzies na Allegro pisalo cos w stylu "Super NEC- polskie menu !!!!" to nie daj sie nabrac, spolszczone nie bedzie nawet 10% menu wiec jesli nie umiesz choc troche angla to i tak sien ie polapiesz (no chyba ze chcesz tylko dzownic, ale do tego wystarczy ci 3310)

#748  autor: stz
 05 lut 2005, 11:01
Dragon pisze:tez sie nad nim zastanawiam, niezly tel, w szegolnosci za ta cene, a jesli chodzi o poslkie menu to nie ma (wyjdzie jesli jakis operator go kupi, w co watpie i jakby gdzies na Allegro pisalo cos w stylu "Super NEC- polskie menu !!!!" to nie daj sie nabrac, spolszczone nie bedzie nawet 10% menu wiec jesli nie umiesz choc troche angla to i tak sien ie polapiesz (no chyba ze chcesz tylko dzownic, ale do tego wystarczy ci 3310)
Dzięki za odpowiedź. Musimy czekać!

#749  autor: Dragon
 05 lut 2005, 11:03
ja tam nie bede czekal, znowu nie trzeba umic nagielskiego perfect zeby sie poalpac, a jak chodzi o jedno slowko to zawsze moge sonie w slowniku sprawdzic

#773  autor: radi
 05 lut 2005, 22:20
Dragon pisze:ja tam nie bede czekal, znowu nie trzeba umic nagielskiego perfect zeby sie poalpac, a jak chodzi o jedno slowko to zawsze moge sonie w slowniku sprawdzic

Trzeba kombinować. To jest chyba jedyne rozwiazanie w tej sytuacji.

Komntakt ze mną GG 6480957

sorki za błędy

#791  autor: Dragon
 06 lut 2005, 13:27
z czym chcesz kombinowac ? :)

#67463  autor: mory
 14 kwie 2006, 12:14
NIe trzeba znać angielskiego perfect żeby się w nim połapać gdyż meni jest bardzo proste i przejrzyste.

#67469  autor: Skarpyta
 14 kwie 2006, 12:35
no nie wiem czy da się połapac kumpel miał NEC-a takiego jak masz ty MORY i jak mi dał sie pobawić to był koniec cięzko było sie połapać ja miałem doczynienia w mojej noki z angielskim to był pikuś :) ale z NEC-iem już był problem

Obrazek
Obrazek

#70059  autor: szczeka
 26 kwie 2006, 15:21
Skarpyta pisze:no nie wiem czy da się połapac kumpel miał NEC-a takiego jak masz ty MORY i jak mi dał sie pobawić to był koniec cięzko było sie połapać ja miałem doczynienia w mojej noki z angielskim to był pikuś :) ale z NEC-iem już był problem
imo wystarczy znac podstawy i nie ma wiekszych problemow, ja jak w swoim siemensie przelacze jezyk na angielski to nie mam zadnych problemow, chociaz w sumie juz wiem, gdzie co jest, ale i tak bym sobie raczej poradzil ;)

#71969  autor: Tragedya
 05 maja 2006, 21:55
Tylko z tego co wiem to skarpyta ma problemy z angielskim. W tej chwili praktycznie nie robi mi roznicy czy tel. gra, program itp. jest po Polskui czy Angielsku.