elkanguro pisze:...a jest to radiowe lacze dostepniane przez lokalna firme, placimy za to 45zl
Masz racje radiówki bywają awaryjne, sam wiem coś o tym, wystraczy burza, ulewa i po necie...
elkanguro pisze:I teraz tak, ktora oferta Netia czy TPSA ma lepsza jakosc uslug? I jak jest z tymi predkosciami: czy 1024 jest rzeczywiscie 2 razy szybsze od 512
Na twoim miejscu brał bym Netia, jej oferta wydaje się lepsza niż Neostrady no i napewno jakośc jest lepsza, bo wiadomo, jest ona od niedawna na rynku i musi czyms zachecic ludzi... Ja mam Neostrade i też ostatnimi czasy nie mam zastrzezen, chociaż miałem problemy jak przechodziłem na modem Livebox, to mi się czesto połaczenie sypało

, i jeszcze jedna uwaga do Neo, jeżeli często sciagasz przez programy typu Torrent, Emule to neostrada co 24 H pobiera nowe IP i połaczenie sie resetuje i wszystkie kolejki szlak trafia

. A co do prędkości, pewnie chodzi ci o sciaganie ? To jest tak ja na neostradzie 1024 na emulu wyciągam max 130 KB/sek, jak mialem 512 do miałem szybkośc na poziomie 60 KB/sek ( wszystko również zależy od konfiguracji programów p2p ) powiem tak że warto dołozyć kilka groszy bo internet 1024 jest już w miare konkretny.
elkanguro pisze:Aha, i czy warto podpisac umowe na 3 lata
Masz racje... najlpesza umowa to na 12 miesięcy, bo przez ten czas dużo na rynku się nie zmienia i mozesz być w miare na bieżąco, a na 36 miesięcy to jestes zmuszony na jednego dostawce neta. Warto dawać te 50 zł wiecej ale miec na miesiać umowe.