• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #167291  autor: Vinkler
 27 mar 2007, 19:55
Czy ktos sie orientuje (glownie pytanie skierowane do Witka :) ) na temat dzialania, jakosci, pelnej oferty na temat wiMAX w netii. Jedyne co na ten temat znalazlem to jakies serwisy informacyjne, a netia jako takiej oferty ani szczegolow nie podaje nawet na infolini, wyglada to na totalny bajzel.
Przepraszam jezeli niepotrzebnie zalozylem temat, jesli cos to kosz :)
A zainteresowalem sie bo slyszalem ze okolice rebiechowa i zolaw wislanych sa pokryte, ale wiecej nic konkretnego nie znalazlem... moze ktos wie cos wiecej ;-)

Nowy Dwór Gdański
blog

#167295  autor: D@rio
 27 mar 2007, 20:02
Skorzystaj z opcji "SZUKAJ". Już parokrotnie temat WiMAX'u był poruszany na forum.
Vinkler pisze:(glownie pytanie skierowane do Witka )
w takim razie napisz do Niego na PW.

Obrazek

#167297  autor: Vinkler
 27 mar 2007, 20:04
Sorki, ale szukalem i jakos nic ciekawego nie wpadlo mi w oko :?
A szukajki uzylem :o w sumie mozna by do kosza wywalic jak cos by ballaganu nie bylo i skoro nikt nic nie napisze....

Nowy Dwór Gdański
blog

#167304  autor: D@rio
 27 mar 2007, 20:09
Vinkler pisze:Sorki, ale szukalem i jakos nic ciekawego nie wpadlo mi w oko
A szukajki uzylem w sumie mozna by do kosza wywalic jak cos by ballaganu nie bylo i skoro nikt nic nie napisze....
na pewno było pisane ;) może inaczej wpisałeś. Sam wyjaśniałem te kwestię i pisałem dość dużo o WiMAX'ie :-) ...pewnemu user'owi .

Obrazek

#169129  autor: lukas63
 02 kwie 2007, 00:12
U mnie też postawili maszt i jestem zainteresowany - zatem to jest ta sama oferta co z kabla???? - nie ma różnicy???

#169130  autor: D@rio
 02 kwie 2007, 00:24
lukas63 pisze:U mnie też postawili maszt i jestem zainteresowany - zatem to jest ta sama oferta co z kabla???? - nie ma różnicy???
regulaminy są inne.

Obrazek

#169131  autor: lukas63
 02 kwie 2007, 00:29
Jak widzę - 1 mb na 24 miesiące za 69 zł - chyba się skuszę :D