• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#144354  autor: Krisu6230i
 21 sty 2007, 23:20
spoko spoko :mrgreen:
tak sobie myslalem... w sumie nawet na 3 lata warto wziac i ta bramke za 49 jak sie ma fajny stary talefon stacjonarny bo ostatnie 2 dekady sie placilo telepsom kupe kasy co miesiac i nie narzekalo. tzn dla ludzi ktorzy na vopia mowia nie, bo tu jest przyszlosc

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#144360  autor: D@rio
 21 sty 2007, 23:24
Krisu6230i pisze:tak sobie myslalem... w sumie nawet na 3 lata warto wziac i ta bramke za 49 jak sie ma fajny stary talefon stacjonarny bo ostatnie 2 dekady sie placilo telepsom kupe kasy co miesiac i nie narzekalo. tzn dla ludzi ktorzy na vopia mowia nie, bo tu jest przyszlosc
eee tam - pamiętaj, zawsze czym krótszy okres tym lepiej. A w tym przypadku, moim zdaniem lepiej zapłacić te 140zł. więcej...

Obrazek

#144397  autor: Krisu6230i
 22 sty 2007, 01:45
D@rio, nie bede sie sprzeczal... tzn mi szkoda wydac na cos co nie ma ekranu lcd 140 pln wiecej, co inego telefony w prmocji z abo na 24 lub na 36 w takiej erze komfort... ludzie za 200 pln roznicy w cenie biora 12 m-cy dluzsza umowe, nie rozumiem tego i niechce, a poza tym to maly OT robie.koniec o tym.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/

#144398  autor: D@rio
 22 sty 2007, 01:48
Krisu6230i pisze:D@rio, nie bede sie sprzeczal... tzn mi szkoda wydac na cos co nie ma ekranu lcd 140 pln
hehe, a po co tu ekran LCD? ;-) to tylko taka..."przelotka"... ;) z czytnikiem SIM. Resztę odwala telefon, a ten już ma telefon LCD. Wiesz, centrale telekomunikacyjne też nie mają ekranów LCD a kosztuję dużo dużo więcej ;) ...

A pozatym - dodam że w Erze Firmowej pojawił się długo oczekiwany Jablotron.

Obrazek

#144401  autor: Krisu6230i
 22 sty 2007, 02:15
D@rio pisze:hehe, a po co tu ekran LCD? to tylko taka..."przelotka"... z czytnikiem SIM
wiem wiem, ale ja tylko podaje przyklad, ze do fajnej sluchawki bym doplacil ewentualnie a takie czrne "cóś" to mnie nie "bawi" ;-)
oczywisice zeby nie bylo - nie mierze wartosci urzadzen wedlug kryterium posiadania lub nie wyswietlacza,a przynajmniej nie tych gdzie spelnia on role kluczowa.