• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #106641  autor: Bambo
 19 wrz 2006, 12:27
Witam!Od tygodnia jestem posiadaczem SE k700i.Wczesniej miałem juz kilka ciekawych telefonów typu S65 czy motka E398.Kilka rzeczy ktore mi sie nie podobaja w SE;joy(slyszalem ze to bolaczka wszystlich SE),bateria(krotko trzyma) i ta gumka od spodu!
ALE.....plusy sa wieksze;tel.jest bardzo głosny,pisze sie na nim super esemesy,radio(zaj......) i super wyswietlacz.Jezeli zalozymy ze do mp3 jest odtwarzacz a do zdjec cyfrowka to telefon bije na glowe pozostale w tej cenie Nokie i inne wynalazki!!
Pozdro dla posiedaczy K700i.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2006, 15:45 przez Bambo, łącznie zmieniany 1 raz.

zawsze do przodu

#106701  autor: tomico
 19 wrz 2006, 17:10
I co z tego??, wiem jaki jest k700i bo go mialem!!

#106703  autor: user_delete1
 19 wrz 2006, 17:26
To chyba twój pierwszy telefon z kolorowym wyświetlaczem, polifonia itp. że tak sie jarasz. Zobaczymy jak nie długo walnie ci joystick, opgramowanie bedzie sie wieszać, albo ci zbierze sie kurz pod wyświetlaczem

Jeśli ci pomogłem wcisnij pomógł pod moim postem

#106822  autor: Skarpyta
 19 wrz 2006, 21:12
też mam ten telefon i teraz mam już inne zdanie na jego temat

jak go wźiołem do reki pierwszy raz- to mówielem suppeerrr,TERAZ JAK O TRZYMAM TROSZKE DOBIJA MNIE TYł BO ODSTAJE TROCHE METRYCA OD APARATU,MOGłA BY BYć ZASóWKA JAK W K750I,obódowa jak naraźie jest bardzo dobra,boo na allegro widziłem juz nie jednego k700i z mocno wytartą obudową(mówie o tych oryginalnych obudowach),Ta gómka od spodu bardzo dobra żecz,żaden śmiec nie wejdzie,ani nic,pierwszy telefon jaki mam z takim dobrym miejscem na smycz,telefon został wźięty na ebo w erze w kwietniu,czyla ma 6 miesięcy no i juz pomału sie zaczyna JOY zaczyna sie zacinac :cry: :x ,włączanie go jest masakrą,bo bardzo długo sie włącza :x ,no i sie troche zacina jak chodze po menu -myśle że to wina softu

LEGENDA:

pisanie tak - +
PISANIE TAK - KOMENTARZ NEUTRALNY
pisanie tak - -

Obrazek
Obrazek

#107267  autor: Przemek
 21 wrz 2006, 09:30
O co chodzi z tą legendą :|

#107311  autor: Bambo
 21 wrz 2006, 13:21
Do Jacentego.
Nie wiem ile masz lat ale synku ja pierwszy abonament jaki mialem to jeszcze w czasach gdy zasieg łapało sie co 500 metrów,A telefony byly jak cegłówki!Mówie o roku 96-97.Przez ten czas "zjadłem"wiele różnych wynalazków.Więc proszę nie rozluzniaj mnie takimi "odpowiedziami"!!
"Twój pierwszy telefon z kolorowym wyświetlaczem"hahahaha,syneczku w pierwszej pracy jaka wykonywałem(wtedy to wchodziles po drabinie na dywan)uzywało sie pierwszych telefonów Centertela wielkosci walizki.Bateria starczała na 5 godzin.
Pozdrawiam cie młody człowieku!

zawsze do przodu