Witam mam problem dotyczacy BT wiem że było juz tych tematów bardzo duzo ale zapytam jeszcze raz bo jestem w tym zielony nie wiem co i jak
kolega porzyczył mi dzis Bluetotha,podpiołem pod COM1 i wszystko działa pisało że znalazło nowy sprzę,sterowniki zaistalowały sie same,potem poszperalem troche na forum chciałem sie cos dowiedziec na temat przysyłu danych przeczytałem że najlepszym programem jest "MyPhoneExplorer" i sciagłem zaistalowałem i git.Załączyłem program i BT w komórze,klikam na "pliki" i chwile sie ładuje "testowanie COM1" a po chwili wyskakuje informacja
"• Wyjmij baterię z telefonu na 2 minuty
• Zrestartuj komputer
• Jeśli używasz Bluetooth: Upewnij się, że bluetooth jest włączony w telefonie, i że usługa "Port szeregowy" jest aktywowana w oprogramowaniu Bluetooth"
wyciągłem baterie na 5 min,kompa zresetowałem,ale nie rozumiem co mam zrobic z ta 3 opcją może mam cos skonfigurować albo ustawić
pomóżcie
i jeszcze jedna sprawa,nie chciałem robić się górnikiem

wiec pisze to tu
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=4609
mozna do niego wgrac mape polski ?? jak to działa coś w stylu GPS ?? to jest?? a i jak by ktos miał to darmowe to prosił bym o link a jak niema to trudno