Sytuacja ciagnie sie juz dlugo. Myslalem, ze minie ale nie mija
1. Zasieg w miescie skacze (rzadko ale zawsze) od jednej kreski do max. Przy czym na innym telefonie w tym samym czasie i miejscu jest na full.
2. Zdarza sie, ze przychodzi mi sms informujacy, iz ktos sie do mnie chcial dodzwonic. Jesli jestem gdzies, gdzie nie ma zasiegu to rozumiem ale w miescie mam. Nie mam kieszeni z olowiu wiec nic nie zakloca fal Ery
3. Gdy pisze smsa raport doreczenia nie zawsze przychodzi. Wiem, ze ta osoba dostala esa bo mi na niego odpisuje
4. Podczas wysylania smsa pisze niekiedy "Proba wyslania wiadomosci nie powiodla sie. Ponowic probe?". Oczywiscie przy pelnym zasiegu, a jakze
Czy jedynym i uniwersalnym lekiem na to bedzie "zaktualizuj SEUSem"?
I przy okazji: Czy ktos umie rozbierac K550i na kawalki w sposob umozliwiajacy jego pozniejsze zlozenie? W sobote telefon dal nura do kaluzy i zaryl w blocie. Dziala dobrze ale czasami slychac skrzypienie ziaren piasku pod klawiszami. Chcialbym go wyczyscic bo moj telefon musi byc perfekcyjnie zadbany

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71