Gruby pisze:...a nie próbowałeś go wymienić na nowy?
Próbowałem już po 5 czy 6 razie nie pamiętam dokładnie... Pisałem listy i prośby do SE o wymiane, załączałem raporty z napraw i nici, stwierdzili że telefon po naprawie jest w stanie b. dobrym. Dzwoniłem też do UOKIK i powiedzileli mi że powinni mi wymienić ale tylko jeżeli sprzetu się już nie da naprawić, a to się dało i juz wymiana odpadła.
Jeszcze jako ciekawostke, to się dowiedziałem że od momentu kiedy wszyscy producenci wprowadzili gwarancje 2-letnią to telefon podlega wymianie tylko wtedy kiedy się go nie da naprawić, wczesniej było że jak 3 razy się zepsół to wymieniali na nowy...
Gruby pisze:Jako ciekawostkę powiem że kiedyś w komisie mi powiedział facet że niby po prostu była jakaś seria K700i która miała fabryczną wadę joysticka i akurat większość z tej serii trafiło do polski.
hehe to pewnie mój telefon sie do tej parti zalicza
Skarpyta pisze:otwarłem go i psikłem troche WD40 i chodził bardzo dobry sposób polecam !!
Jest to dobra opcja dla osób które maja telefony bez gwarancji producenta, ale jak kroś ma gwarancję SE to po co kombinować.