• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #133987  autor: SqUn
 18 gru 2006, 22:53
Witam wszystkich! Mam pytanie! Mianowice w moim telefonie dzwonki z poziomu galeri jak i odtwarzacza mp3 grają jak dla mnie strasznie cicho i to przy najwiekszym rozgłośnieniu. Tworząc swoje dzwonki mp3 wycinam i przerabiam z wave fragmenty całych piosenek. Próbowałem już w 3 programach stworzyć głośniejsze dzwonki, ale to nic nie daje! Może robie coś źle? Z drugiej strony czy to możliwe, żeby zależało to od oprogramowania? (R1CA021) w moim wypadku... Prosze o waszą pomoc (porady, nazwy programów do kompreski, itp)
Pozdrawiam

Zapoznaj się z zasadami tytułowania postów. Temat poprawiłem.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2006, 22:56 przez SqUn, łącznie zmieniany 1 raz.

Here is the house
Where it all happens...
...It happens here
In this house...

#133992  autor: tomico
 18 gru 2006, 23:27
Dzwiwna sytuacja, mp3 w k750i są bardzo głośne normalnie. Może to dlatego że przerabiasz je z wav. Wgraj sobie byle jaką mp3 nie przerobioną i zobacz czy jest tak samo. Jak tak to zmień soft.

#133999  autor: SqUn
 19 gru 2006, 00:04
Zrobiłem jak zaproponowałeś, ale dalej jeste to samo! Nie wiem o co chodzi, bo jak ktoś do mnie dzwoni to wręcz wyje na maksymalnej głośności dzwięku dzwonka! Co do tego softu, to czy czasami nie utrce gwarancji po zmianie softa? A może znasz jakiś dobry program w którym można "podgłośić" mp3?

[ Dodano: 2006-12-19, 00:06 ]
Zrobiłem jak zaproponowałeś, ale dalej jeste to samo! Nie wiem o co chodzi, bo jak ktoś do mnie dzwoni to wręcz wyje na maksymalnej głośności dzwięku dzwonka! Co do tego softu, to czy czasami nie utrce gwarancji po zmianie softa? A może znasz jakiś dobry program w którym można "podgłośić" mp3?

Here is the house
Where it all happens...
...It happens here
In this house...

#134000  autor: tomico
 19 gru 2006, 00:06
Ja tak miałem w k700i, wgraj w autoryzowanym serwisie nowego softa za darmo. Nie stracisz gwarancji.

#134001  autor: SqUn
 19 gru 2006, 00:10
Autoryzowany serwis :( raczej nie u mnie w mieście... musze poszukać gdzie znajduje się najblizszy i się zorientować czy to coś zmieni... dzięki za rade! Pozdrawiam!

Here is the house
Where it all happens...
...It happens here
In this house...

#134002  autor: tomico
 19 gru 2006, 00:12
SqUn pisze:Autoryzowany serwis :( raczej nie u mnie w mieście... musze poszukać gdzie znajduje się najblizszy i się zorientować czy to coś zmieni... dzięki za rade! Pozdrawiam!
Pewnie Poznań :D

#134003  autor: SqUn
 19 gru 2006, 00:22
Najbliżej mnie to właśnie poznań! Są tam 2 serwisy (według danych ze stronki SE)...

Here is the house
Where it all happens...
...It happens here
In this house...

#134016  autor: przemek910
 19 gru 2006, 08:40
Wg mnie K750i nie jest przeznaczony do odtwarzania z głośnika. Oczywiście gdy ustawimy taki dzwonek mp3 na sygnał połączenia i ustawimy glośność na max to gwarantuję że będzie gral głośno. A mp3 z odtwarzacza bądź galerii słuchaj na słuchawkach, tam będize napewno głośno.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...