• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #133868  autor: tazzer
 18 gru 2006, 15:46
Witam Was, wie ktos kiedy moze sie pojawic tel co w temacie w abo w erze? I czy jeszcze obejmie ten telefon promocja "swiateczne zestawy".

I moze troche pyt nie z tego dzialu, ale zapytam, moze ktos odpowie mi: jak czesto era daje takie promocje (takie korzystne)? Tylko na swieta? czy co jakis czas po prostu jest jakas oferta fajna?

Dziekuje za pomoc.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2006, 22:51 przez tazzer, łącznie zmieniany 1 raz.
 #133977  autor: abc_rlz.
 18 gru 2006, 22:17
tazzer pisze:Witam Was, wie ktos kiedy moze sie pojawic tel co w temacie w abo w erze? I czy jeszcze obejmie ten telefon promocja "swiateczne zestawy".

I moze troche pyt nie z tego dzialu, ale zapytam, moze ktos odpowie mi: jak czesto era daje takie promocje (takie korzystne)? Tylko na swieta? czy co jakis czas po prostu jest jakas oferta fajna?

Dziekuje za pomoc.

a ma pojawić się w ogóle? Bo ja o tym nic nie słyszałem .

#133981  autor: tomico
 18 gru 2006, 22:30
Nic nie słyszałem, aby w erze miał być w710i. Za to w Orange jest :D

Co do drugiego pytania to nie tylko na święta daje korzystne promocje, ale co do jej promocji to kolejna jest gorsza od poprzedniej. Akurat świąteczna jest niezła, ale urodzinowe były słabe, a więcej lata była lepsza. To zależy. Co jakiś czas jakaś tam nowa jest, ale nie zawsze korzystna.

#134006  autor: tazzer
 19 gru 2006, 01:24
Nie wiem czy ma, ale jesli pojawia sie w orange, to czemu mialaby sie nie pojawic w erze:)

Hmm, za duzo do myslenia mam, era czy zostac w orange, a moze poczekac na nowego operatora....szkoda, ze nie mam jeszcze umowy przez rok - nie byloby klopotu.
Dzieki za odpowiedzi.

#134040  autor: tomico
 19 gru 2006, 10:41
Bo niektórzy operatorzy podpisują umowy z producentami inni nie, niektórzy np. mają wyłączność w kraju na ten 1 model. To zależy od różnych czynników.

#134090  autor: __sidneypolak__
 19 gru 2006, 17:38
aby był w erze...choć w orange nie jest aż taka zła oferta (w twoim planie on jest) to jednak bym chciał mieć w710i w erze z kilku ważnych powodów:

1.glupie orange menu
2.orange ma zbyt drogie usługi w porownaniu do innych operatorów
3.nikt z moich znajomych do ktorych dzwonie i sms'uje nie ma orange, i do każdego nr. 20gr/sms 75gr/minuta ;/
4.brak np. grania na czekanie.

heh...te powody zmuszają mnie do kupna w erze, bo znowu w plusie jakbym kupił to bym co chwile szukał zasięgu, bo w mojej miejscowości słabo łapie plusa ;/ heh...nom wiec ERA RATUJ !!!!!!!!!!!!

#Ska Ska Ska#

#134091  autor: tomico
 19 gru 2006, 17:44
1. Kwestia gustu(ja mam wyłączone OM)
2. nie zgodze się, bo mnie i wielu ludziom się najbardziej opłaca ze wszystkich opów, jak się ma dużo znajomych w Orange to się bardzo opłaca.
3. tu racja
4. to według mnie jest niepotrzebny dodatek, ale jak kto chce

Według mnie w710i wogóle nie będzie w erze.

#134093  autor: __sidneypolak__
 19 gru 2006, 17:53
hmm..ale mo?e sie uda i mo?e b?dzie :) hyh...dobrze by by?o. a jak wy??czy?e? orange menu ??? :| niby nie da rady tego usun?? ;/ nawet sie pytalem w orange czy da si? jako? bez orange menu, to mowili ze nie. hhmm?? pozdro :)

#Ska Ska Ska#

#134098  autor: tomico
 19 gru 2006, 18:08
Nie w każdym fonie da się ale u mnie w 6280 sobie normalnie wyłączam je w ustawieniach :D

#134105  autor: tazzer
 19 gru 2006, 18:27
Bo niektórzy operatorzy podpisują umowy z producentami inni nie, niektórzy np. mają wyłączność w kraju na ten 1 model. To zależy od różnych czynników.
No wlasnie, ale chyba nikt nie wie czy ma podpisana umowe era, czy nie. Lipa, bo nie wiadomo, czy czekac.

A co do orange menu, to jak je wylaczyles w swojej Nokii, to rozumiem, ze wszystkie opcje poprzednio usuniete/ukrete powrocily? Tak jakby w ogole orange menu nie bylo?

Za duzo informacji przeczytalem, gdybym nie trafil na to forum, to juz byl wymowil orange (do 20 stycznia mam, wiec wczoraj bym zlozyl wymowienie, zeby miesiac przed bylo), przeniosl sobie nr do ery, zaplacil abo 40 zl, phona w300i mial za 199zl + przeniesienie z aktywacja 110zl i byl zadowlony :) a teraz dowiedzialem sie, ze ceny spadna, bo p4, bo wirtualni itd:) wiec chyba poczekam sobie bez przedluzania umowy (na czas nieokreslony) i sie zobaczy co NOWI zaoferuja. Zycie... :)

#134112  autor: tomico
 19 gru 2006, 18:38
tazzer pisze:Tak jakby w ogole orange menu nie bylo?
Dokładnie, zniknął pasek i wszystko było tak jak na oryginalnym menu nokii, a jak chcę to mogę je włączyć znowu.

#135401  autor: yagi
 23 gru 2006, 15:53
Wedlug mnie W710 nie bedzie w Erze. Za to bedzie W850.

Fajnie ze W710 ma ladniejsze menu niz reszta telefonow z Orange. Oby stalo sie to standardem...
Najlepiej idz do sklepu i kup fona w wolnej sprzedazy ;-)

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#142333  autor: __sidneypolak__
 17 sty 2007, 14:01
ale kurcze czemu w erze go nie będzie :( musi być...chociaż w tym 2007r. Gdyby ten fon sprowadzili w erze to by mieli niezłe branie...ahh...ja czekam tylko na ten fon, ale w erze. w orange za nic nie kupie.

#Ska Ska Ska#