- Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
a ja mam telefonik od poniedziałku i jestem bardzo zadowolon:)
gorąco polecam
gorąco polecam
Future is bright.... future is ORANGE
popieram:) bardzo udany telefon
jedyny minusik to moze to ze muli jak pamiec jest prawie cla zapelniona no ale to chyba wszytskie telefony tak maja.

Witam.
Zastanawiam się nad kupnem tego fona i mam takie pytanko.
Bo nie widziałem tej komórki jeszcze na żywo ale widziałem i "bawiłem" się na k500i. I moje pytanie jest następujące. Czy wyświetlacz k700 jest taki sam, większy czy też może mniejszy od k 500i ??
Z góry dzieki za odp.
Pozdrawiam
Zastanawiam się nad kupnem tego fona i mam takie pytanko.

Bo nie widziałem tej komórki jeszcze na żywo ale widziałem i "bawiłem" się na k500i. I moje pytanie jest następujące. Czy wyświetlacz k700 jest taki sam, większy czy też może mniejszy od k 500i ??
Z góry dzieki za odp.
Pozdrawiam
Nie chce zakladac nowego tematu wiec zadam moje pytanie tutaj. Otoz 2 tygodnie temu pojawil sie pewien problem w moim K700i. Mianowicie nie wlacza sie aparat ani z menu ani przyciskiem z boku. "Nie wlacza" to moze nawet zle powiedziane. Przechodzi do samego panelu , ale po sekundzie wraca do poprzedniego ekranu. Czy ktos z Was mial moze podobny problem ? Bylbym wdzieczny za pomoc.
K500/508 ma wielkjosciowo wiekszy wyswietlacz - dlatego obraz na nim sprawia wrazenie ziarnistosci...Frasio pisze:Zależy o co ci chodzi bo jeśli chodzi ci o rozdzielczość to k700i ma większy a jeśli chodzi ci o wielkość jako o wielkość to mają podobne.

Ja posiadam telefon SE k700i też od pięciu miesiecy. Nie powiem z telefonu jestem bardzo zadowolony, choć mam do niego zastrzezenia. Niedawno telefonik odebrałem od serwisu ponieważ zawieszał mi się Dżojstik, okazało się w serwisie(przeczytałem na raporcie który dostałem od Serwisu), że było trzeba jakieś tam podzespołu od Dzojstika wymnienić bo były spalone. Ponadto wymieniono mi oprogramowanie. Wczesniej prze wysłaniem telefonu do serwisu nie miałem opisywanych powyżej problemów. Komunikuje mi się z komputerem innymi telefonami bez problemu ze słuchawką Bluttetoh MOTOROLI też nie mam zadnych problemów. Ja mysle że ten problem to jest wina felernej sztuki(słyszałem że sie takie zdarzaja) wyprodukowanej prze SE lub jest to wina złego oprogramowania(starego). A co ogólnie do telefonu: Nie podoba mi sie w nim że nie odtwarza dzwieków w formacie .wav oraz że jest bardzo nieprecyzyjne wejście do łądowarki, często nie styka i telefon sie nie ładuje. I to wszystko, uważam że ten telefon jest Bardzo dobra zabaweczką i telefonem do Biznesu.
Pozdrawiam - pYp
Mam do was pytanie. Era proponuje mi se K 700i za 89 zl poniewaz przedluzam umowe. Niestety w BOA wciaz mowia, ze narazie nie maja tego aparatu i zebym sie dowiadywal. Moje pytanie brzmi czy warto czekac na ten telefon czy moze wybrac cos innego? Wydaje mi sie, ze ciezko bedzie mi znalezc cos porownywalnego w tej cenie.Pozdrawiam
jak masz wybór folderów gdzie chcesz wrzucić ta gre to masz takie min. foldery jak "dzwieki", "zdjecia", inne czy "wideo" lecz niema tam folderów "gry" lub "aplikacje" więc jak wwalasz ten plik to niewybierasz żadnego folderu i cie sie zapyta czy do gry czy do aplikacjeLuke pisze:jak w tym telefonie instaluje sie gierki?? bo przez program dołączony z telefonem moge tylko skopiowac do folderu inne, a z tamtad nie mozna uruchomic gierki tylko wysłałć
a co do tematu to telefon spox ale największą i dość drastyczną wadą jest brak złącza kart pamięci, ja kożystam z mp3 i już niemam nic wolnego na fonie. PZDR
W TE NOC!