• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #84149  autor: Baca69
 04 lip 2006, 18:29
Witam

Mam zepsuty wyswietlacz w swoim k700i :( chcialbym sie dowiedziec ile moze kosztować jego wymiana (ewentualcie lcd+wymiana razem) i gdzie mozna takiej naprawy dokonac

#84159  autor: Klusek
 04 lip 2006, 18:55
Wymiany możesz dokonać pewnie w każdym serwisie lub komisie GSM. Chociaż jeśli posiadasz chociaż odrobinę wiedzy i chęci to wymienić wyświetlacz możesz sobie sam, bo w większości przypadków wymiana polega na wypięciu wyświetlacza z uchwytów i wypięciu taśmy, zero lutowania. Na allegro wyświetlacze kosztują ok 80zł a oryginalny ok 130zł (chociaż jak chyba jak każdy wie różnie bywa z tymi oryginałami z allegro)

Obrazek
Obrazek

#84347  autor: Baca69
 05 lip 2006, 17:35
ok dzięki :)

#84469  autor: Skarpyta
 06 lip 2006, 10:29
ja mam troche lepszy pomysł tylko nie wiem czy by wypalił jak bys kupił popsutego k700 np. na allegro i np. ze zepsutym softem albo z padniętym głosnikiem i wtedy sam telefon kupisz do 50 zł i przełozysz ino wyswietlacz może pomyliłem z ceną ale jak byś dobrze poszmerał i mial znajomości to sie da zrobić :wink:

Obrazek
Obrazek