• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #140837  autor: Kymak
 12 sty 2007, 00:03
Dzien Dobry Wszytkim!

Mam do was takie pytanie: Jak jest mocowany wyswietlacz w K750i? Poniewaz znajomy meczy mnie, abym mu wymienil wyswietlacz w tym telefoni bo uszkodzil oryginalny, ale chcial;bym sie dowiedziec wczesniej jak ten wyswietlacz jest tam montowany, czy trzeba cos lutowac czy jest to procedura wyjecia starego umieszczenia nowego w zatrzaskach. Nie chce wczesniej bez powodu rozkrecac telefonu i bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos moglby mi udzielic tych informacji! Aha mam jeszce jedno pytanie,czy jest jakis sposob aby rozpoznac oryginalny wyswietlacz,aby nie naciac sie na jakies podruby na Allegro?Czy wyswietlacz w granicach 90 moze byc oryginalny? Z gory dziekuje za odpowiedzi!!
Pozdrawiam Serdecznie!!!

Zapoznaj się z zasadami tytułowania postów.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2007, 00:46 przez Kymak, łącznie zmieniany 1 raz.

#141999  autor: Skarpyta
 16 sty 2007, 18:22
ja do k700 w serwisie dałem 130 zł za nie oryginalny!! ;/ wyświetlacz powinien być na taśmie tak jak mój

Obrazek
Obrazek

#142677  autor: castagnet
 18 sty 2007, 10:28
wyświetlacz zamocowany na taśmie. podobnie jak klawiatura. Trzeba sciagnąć obudowę, pozniej blaszkę zabezpieczającą, podnieść wyświetlacz i masz go na wierzchu.

#172888  autor: bibek
 11 kwie 2007, 14:48
POMOCY ! Kupiłem nowy wyświetlacz do K700 i nie wiem jak go zamontowac stary wyjelem i nie wiem co dalej :( PROSZE O POMOC Z GORY DZIEKI !

#172918  autor: Filip
 11 kwie 2007, 15:41
No wyjmij stary wyświetlacz,nowy dobrze tam umieść i zamnknij ten zatrzask i będzie dobrze. Nie potrzeba do tego może specjalnych umiejętności ale precyzji żeby dobrze pasował i ten zatrzask żeby go dobrze trzymał.

#180992  autor: slimak
 07 maja 2007, 20:39
Skarpyta pisze:ja do k700 w serwisie dałem 130 zł za nie oryginalny!! ;/ wyświetlacz powinien być na taśmie tak jak mój
130zl???!!! ale Cie oskubali... moj znajomy ktory prowadzi swoj servis normalnie bierze w k750i za wymiane wyswietlacza 90 zl za nie orginalny... :| a 120zl juz za orginał...