• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #106923  autor: Bartosz
 20 wrz 2006, 08:28
Witam,

Czy jest na forum osoba która miała styczność z telefonem Motorola KRZR ? Podoba mi się ten telefon i nie wiem czy warto go kupić ? Nie jestem wymagający bo od telefonu oczekuje tylko łatwości obsługi /aby można było dzwonić i czasami naskrobać sms'a ale przedewszystkim zależy mi na bardzo dobrej jakości głosu zarówno tego przychodzącego jak i wychodzącego .
Czy jakbym taki telefon kupił powiedzmy a UK to czy będzie miał polskie menu ? a może można wgrać już menu w kraju ?
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje :D

#107002  autor: tomico
 20 wrz 2006, 14:25
Ten telefon dopiero wychodzi na rynek więc wątpie żeby ktoś miał z nim styczność, jeśli kupujesz w uk to tam może dostaniesz. Nie będzie miał polskiego menu na 100%, musisz wgrać je w polsce.
 #107034  autor: lookass
 20 wrz 2006, 15:21
Bartosz pisze:Witam,

Czy jest na forum osoba która miała styczność z telefonem Motorola KRZR ? Podoba mi się ten telefon i nie wiem czy warto go kupić ? Nie jestem wymagający bo od telefonu oczekuje tylko łatwości obsługi /aby można było dzwonić i czasami naskrobać sms'a ale przedewszystkim zależy mi na bardzo dobrej jakości głosu zarówno tego przychodzącego jak i wychodzącego .
Czy jakbym taki telefon kupił powiedzmy a UK to czy będzie miał polskie menu ? a może można wgrać już menu w kraju ?
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje :D
co do telefonu brat w angli sie bawil i mowil ze fajny podobal mu sie a co do polskiego menu to da sie to z latwoscica wgrac lecz standardowo raczej nie bedzie mial :/

#107175  autor: Bartosz
 20 wrz 2006, 20:13
z tego co się udało mi dziś dowiedzieć to ,że polskiego menu nie będzie i w serwisie motoroli mi go nie wgrają bo nie mają jeszcze "softu" do niego ale jest jeden + tj. jeżeli kupie go w uk to gwarancja będzie ważna (np. samsung nie uznaje gwarancji)

na allegro już się pojawił ale ja tem telefonów nie kupuje :( więc albo szybko trafi do sprzedaży w kraju albo poprosze kogoś aby mi go kupił tam tylko jakoś nie wiem czy watrto ;)