Bylem w salonie orange zeby przedluzyc umowe przechodzac jednoczesnie z taryfy dla firm 50 na taryfe 100. Interesowal mnie telefon SPV c600, ktory w przypadku nowej aktywacji w taryfie 100 kosztuje 245 zl brutto. Jak jednak sie dowiedzialem nie moga mi zaproponowac tego telefonu, zapytawszy jaka jest ich oferta na umowe z telefonem sprzedawca pokazal mi kilka modeli( ktore jak pozniej sie okazalo rowniez nie sa dostepne!!), zadzwonilem na *400- dzial propozycji i tam uslyszalem ze owszem jest to mozliwe. Jednak wciaz nie bylo widoczne na komputerze sprzedawcy, zaptem zadzwonilem drugi raz na *400 , aby dowiedziec sie jak zrobic by stworzyc ta konkretna oferte na komputer danego sprzedawcy, tym razem jednak uslyszalem ze to niemozliwe, naciskajac, doradca miekl by w koncu mnie rozlaczyc. To sa jakies kpiny!!!Okazuje sie ze lojalnosc w Orange maja za nic, a klient 'z ulicy' ma lepsze warunki niz staly abonent.
MOze ktos z Was wie dlaczego oferta jest inna dla stalego klienta niz przy nowej aktywacji (mniej korzystna), nawet gdybym przechodzil na Taryfe dla firm 1000!!!! Wowczas przy abonamencie za 500 zl moglbym wziasc np.SEk300i za 1,22, a nokie 6280 za 1300,00 mimo ze dla nowego klienta w tym abonamencie kosztuje ona 1,22!!! Przeciez to jest smiech na sali.
Przepraszam za uniesienie, ale prosze mnie zrozumiec.
Prosze o rade co w tej sytuacji zrobic?
Z gory dziekuje,
pozdrawiam Mortin!
MOze ktos z Was wie dlaczego oferta jest inna dla stalego klienta niz przy nowej aktywacji (mniej korzystna), nawet gdybym przechodzil na Taryfe dla firm 1000!!!! Wowczas przy abonamencie za 500 zl moglbym wziasc np.SEk300i za 1,22, a nokie 6280 za 1300,00 mimo ze dla nowego klienta w tym abonamencie kosztuje ona 1,22!!! Przeciez to jest smiech na sali.
Przepraszam za uniesienie, ale prosze mnie zrozumiec.
Prosze o rade co w tej sytuacji zrobic?
Z gory dziekuje,
pozdrawiam Mortin!
Ostatnio zmieniony 05 lis 2006, 16:18 przez Mortin, łącznie zmieniany 1 raz.