• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #99522  autor: swasix
 28 sie 2006, 12:48
mam POPa na którego wydaję miesiecznie jakies 30 zł, korzystam zwykle z promocyjnych doładowań (kupuje zdrapki 150 warte 180 na allegro za 135) + czasem dostaje dodatkowo 10% gratis za doladowanie czesciej niz co 25 dni. Zdarza mi sie również doładować ten telefon punktami profit z innej aktywacji na firmę która również posiadam a wiec mam dodatkowe oszczednosci. Czy zatem racjonalne jest przejscie na jakiś abonament lub mix zakladając ze miesiecznie wydawalbym tyle samo a mogłbym wiecej rozmawiac. Czy to sie by opłacało???Dodam ze 60% połączęń to orange i stacjonarne, 30% to inn sieci, 10% to smsy. Czy warto bawic sie w jakies amonamenty lub mixy czy lepiej zostac w popie???No i może jeszcze powiem iż nie potrzebuję telefonu???Jesli macie jakies sugestie co i jak z góry wielkie dzięki !!!

#99560  autor: GregPepe
 28 sie 2006, 14:36
Przy takim wysokim abonamenciku to fajnego fona juz masz jak ci nie potrzebny to go spylasz 500zł albo wiecej w kieszeni zostaje a koszty miesieczne podobne, tylko wisz umowa jest umowa potem ci wisi przez 2 lata

Sorki niedokładnie przeczytałem ty wydajesz 30zł/mies a 150zł tylko czasami :oops:
Ostatnio zmieniony 28 sie 2006, 14:51 przez GregPepe, łącznie zmieniany 1 raz.

#99561  autor: Irek
 28 sie 2006, 14:39
Teoretycznie jeśli nie potrzebujesz telefonu to zostań w POPie. Nie będzie Ci się opłacała zmiana na abonament lub mix. Jednym słowem za mało wydajesz na połączenia. Gdyby kwota była większa np sto złotych to wtedy nie ma się nad czym zastanawiać. Jedyne co możesz zrobić to zapoznać się z ofertą Orange Go i porównać sobie, które promocję będą Ci bardziej odpowiadać. Przypomnę, że zmiana POP na Orange Go i odwrotnie to wydatek jednego smsa za parę groszy.

"And one more thing..."

#99595  autor: D@rio
 28 sie 2006, 16:54
ja też przy takich wydatkach proponuję POP'a.

Obrazek

#99607  autor: swasix
 28 sie 2006, 17:09
Wielkie dzięki. Upewniliście mnie ze lepiej zostać na luzaka w Popie. Pozdrawiam!