• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #97745  autor: marcin.rolinski
 23 sie 2006, 15:57
Nie wiem czy był już poruszany ten temat, ale czy idzie się jakoś dowiedzieć kto dzwoni (puszcza sygnały) z zastrzeżonego numeru? Od wczoraj ktoś taki mi coś robi i jest to troche denerwujące.

cinek

#97747  autor: ywis
 23 sie 2006, 15:58
Raczej się tego nie dowiesz...

#97750  autor: marcin.rolinski
 23 sie 2006, 16:02
i chyba nawet oberator mi nie pomoże w tej sprawie

cinek

#97778  autor: D@rio
 23 sie 2006, 17:36
były już podobne tematy. Skorzystaj z opcji SZUKAJ. Ja raz napisałem nawet co zrobić w takich sytuacjach, dałem liczne wskazówki i zalecenia. Zapraszam do wyszukiwarki ;)

Obrazek

#97797  autor: marcin.rolinski
 23 sie 2006, 18:29
albo ja jestem ślepy, albo niemoge znależć Twojego postu

cinek

#97801  autor: D@rio
 23 sie 2006, 18:48
marcin.rolinski pisze:albo ja jestem ślepy, albo niemoge znależć Twojego postu
problem był szeroko opisany w dziale INNE ;)

Obrazek

#97815  autor: marcin.rolinski
 23 sie 2006, 19:27
dzięki bardzo :)

cinek
 #98135  autor: Noelani
 24 sie 2006, 13:19
Do tej pory też myślałam, że nie ma możliwości sprawdzenia numeru, który wyświetla się jako "połaczenie prywatne". Otóż w Erze jest luka ;-)
Jeżeli któś do nas dzwoni i odrzucimy połaczenie, to przychodzi sms "kto tam", w którym wyświetla się wiadomośc, że dany numer chciał się z nami skontaktować. W tym przypadku nie działa zastrzeżenie numeru :lol:
Nie wiem czy to dotyczy rozmów odbieranych ze wszystkich sieci, mi się udało odkryć numer DIALOGU.

Więc przetestujcie w Erze odrzucanie zastrzeżonych połączeń i czekajcie na sms'a "kto tam" :-D

#98157  autor: przemek910
 24 sie 2006, 14:14
Niestety ten sposób nie działa :?

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#98191  autor: Noelani
 24 sie 2006, 15:11
Niestety ten sposób nie działa
A z jaką siecią próbowałaś?
Bo zastanawiam się czy jednorazowo mi sie udało oszukać DIALOG, czy może oni mają stałą lukę w swoim sposobie zastrzegania numeru.

#98193  autor: przemek910
 24 sie 2006, 15:13
a z jaką siecią próbowałaś?
Bo zastanawiam się czy jednorazowo mi sie udało oszukać DIALOG, czy może oni mają stałą lukę w swoim sposobie zastrzegania numeru.
Era z Erą

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#98213  autor: marcin.rolinski
 24 sie 2006, 15:55
ja posiadam POP-a, ale wczoraj po 20 siedziałem sobie przed komputerem i miałem włączone radio i wiedzie jak ono działa jeżeli ktoś do Nas dzwoni lub też ma zamiar przyjść sms'ek i myślałem że Maleństwo do mnie pisze a tu ten ktoś dzwoni do mnie więc złapałem za słuchawkę i zdążyłem odebrać nim się dana osoba rozłączyła. Dziś mam spokój i oby tak dalej :)

cinek