• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #92734  autor: diver666
 06 sie 2006, 23:17
No wlasnie mam takie pytanie jak w temacie. Ktoś do mnie ciągle dzwoni z zastrzezonego numeru z grozbami albo gluche telefony. Czy można w jakis sposob dowiedziec sie jaki to numer?

#92736  autor: tomico
 06 sie 2006, 23:19
Tak można, ale musisz iść na policje i już oni się tym zajmą a ty zaraz się dowiesz kto to.

#92738  autor: kosaz
 06 sie 2006, 23:22
dokladnie teak jak mowi tomi - chyba z ektos uzywa roznych telefonow tzn numerow i aparatow to wtedy nie bedzie takie ptoste im sie dowiedziec

#92750  autor: Gela
 06 sie 2006, 23:33
Jeżeli to groźby to proponuje tak jak inni iść na policję, a oni już go namierzą.

#92824  autor: D@rio
 07 sie 2006, 10:29
Już były takie tematy zakładane. Proszę skorzystać z opcji SZUKAJ i odnaleźć ;) W poprzednich tematach dokładnie radziłem jakie są możliwe do zastosowania rozwiązania w takich sytuacjach..

Obrazek

#92834  autor: diver666
 07 sie 2006, 11:04
D@rio pisze:Już były takie tematy zakładane. Proszę skorzystać z opcji SZUKAJ i odnaleźć ;)
Korzystałem z opcji szukaj i nie znalazłem zadowalającej mnie odpowiedzi.
Nie ma innego sposobu ?? Wolałbym sam to załatwić ;) nie chce nikogo skarzyc o grozby. Tylko zemscic sie w ten sam sposob :) czyli budzenie po nocach i gluche telefony. Myslicie ze jak zadzwonie do operatora sieci to mi nie poda numeru?

#92844  autor: kosaz
 07 sie 2006, 11:43
diver666 pisze:
D@rio pisze:Już były takie tematy zakładane. Proszę skorzystać z opcji SZUKAJ i odnaleźć ;)
Korzystałem z opcji szukaj i nie znalazłem zadowalającej mnie odpowiedzi.
Nie ma innego sposobu ?? Wolałbym sam to załatwić ;) nie chce nikogo skarzyc o grozby. Tylko zemscic sie w ten sam sposob :) czyli budzenie po nocach i gluche telefony. Myslicie ze jak zadzwonie do operatora sieci to mi nie poda numeru?
raczej ci nie poda bo niby czemu mialby ci podac >>
chyba ze znasz nazwisko osoby i adres

#92868  autor: D@rio
 07 sie 2006, 13:21
nawet jeśli mógłby Ci podać to nie poda bo poprostu zwykli konsultanci nie mają spisu połączeń odebranych a już tym bardziej nr zastrzeżonych.

Obrazek

#93012  autor: Rokko
 07 sie 2006, 18:58
to sie lapie pod art 51 KW. ale nie jestem do końca pewny. Pozostaje ci bliskie spotkanie z Wymiarem sprawiedliwości:)