• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #74876  autor: tombzd74
 20 maja 2006, 19:14
Tak jak w temacie. Chodzi mi czy jesteście zadowoleni, z jakiej sieci korzystacie, jakie są minusy obecnego UMTS-u i czego oczekujecie w przyszłości?

Dzieki

#74928  autor: tomico
 21 maja 2006, 08:33
U mnie w Katowicach śmiga, aż miło. Mogę prowadzić wideorozmowy, oglądać programy na orange world. Bardzo fajna i przydatna rzecz. Czasami podłaczam telefon do laptopa i mam szybkiego neta przez UMTS.

#74932  autor: tombzd74
 21 maja 2006, 08:44
Ok ale jak czesto to wykorzystujesz i jake sa koszty???

#74935  autor: tomico
 21 maja 2006, 08:52
Ja mam plan taryfowy top firma w orange i co mięsiąc mam darmowe minuty wideorozmów i pakiety dostępu do internetu, wiec wszystko mam wliczone w abonament. Korzysztam od czasu do czasu jeśli poprostu potrzebuje lub np. siedze w autobusie i nie mam co do roboty to ogladam programy.