• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #70725  autor: rafael96
 30 kwie 2006, 00:19
Witam. Czy ktos wie moze co jest przyczyna tego iz od paru dni nie da sie wejsc na strone "elektronicznego biura obslugi klientów: w Plus GSm?

#70726  autor: Irek
 30 kwie 2006, 00:23
Jak się nie da, przed chwilą byłem https://ssl.plusgsm.pl/ebok/index

"And one more thing..."

#70729  autor: D@rio
 30 kwie 2006, 04:05
Potwierdzam. Wszystko działa jak najbardziej poprawnie. Testu dokonywałem na abonamentowej karcie sieci Plus.

Być może Twój problem tkwi w tym iż masz zablokowane odbieranie plików cookies. Polecam też sprawdzić ustawienia swojej przeglądarki.

Obrazek

#70801  autor: gm
 30 kwie 2006, 12:34
Ja potwierdzam, ze w ciagu kilku ostatnich dni nie ma problemu z logowaniem, ale pojawi mi sie czasmi inny problem. Nie moge podgladnac konta na drugim telefonie i Simplusie. Wyswietla jakis problem i jest napisane, zeby skontaktowac sie w pozniejszym terminie.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#70843  autor: rafael96
 30 kwie 2006, 15:47
Dario a czy mogłbyś w takim razie dokładniej napisać w jaki sposób odblokować odbieranie plików cookies? Dodam że to nastąpiło praktycznie z dnia na dzień, nie grzebałem nic w ustawieniach. Używam IE 6 ale przez Opere tez nie chce pojść. A ustawienia sprawdziłem i niby wszystko jest cacy. Nie wiem co może być przyczyną a jest to jedyna stronka spośród "ulubionych" która nie chce sie otworzyć. Proszę o pomoc.

#70878  autor: D@rio
 30 kwie 2006, 18:02
rafael96 pisze:Dario a czy mogłbyś w takim razie dokładniej napisać w jaki sposób odblokować odbieranie plików cookies? Dodam że to nastąpiło praktycznie z dnia na dzień, nie grzebałem nic w ustawieniach. Używam IE 6 ale przez Opere tez nie chce pojść. A ustawienia sprawdziłem i niby wszystko jest cacy. Nie wiem co może być przyczyną a jest to jedyna stronka spośród "ulubionych" która nie chce sie otworzyć. Proszę o pomoc.
W przypadku IE wchodzisz w Narzędzia => Opcje Internetowe i opróżniasz pliki cookies oraz w ustawieniach prywatności (tu zjeżdzasz suwakiem na sam dół: akceptowanie wszystkich plików) a w przypadku zabezpieczeń ustawiasz na domyślne albo średnie poziomy i wtedy sprawdzasz. Jeszcze możę być jeden powód....sprawdź ustawienia swojego firewall'a..być możę tam jest zablokowane przyjmowanie plików cookies albo poprostu zablokowany konktat z tą witryną lub przyjmowanie plików cookies z tej witryny. Innej możliwości już nie widzę.

Obrazek

#71125  autor: pajorro
 01 maja 2006, 17:48
U mnie działa, na Firefoksie ;-)