No wiec tak:) W d. mam ze orange ma plan czy nie ma planu swojego zrealizowanego i ze musze trafic na chcacego goscia z uprawnieniami zeby mnie zatrzymal w sieci. Jesli nie chce tych marnych 100 zl miesiecznie to ich nie dostanie:) ja poprostu potrzebuje telefon do kontaktu z wieoma ludzmi w roznych sieciach nawet nie jestem w stanie ocenic gdzie jest ich najwiecej, bo chyba nie ma sieci gdzie jest 50%

kiedys wiekszosc miala orange, teraz jesli juz jest jakas przewaga to Oragne rowniez ma najwiecej osob. Na pewno nie inna siec.
Ale tez nie uzywam komorki na rozmowy typu dzwonie do panny na 40 min

dzwonie na 5 umawiam sie i tyle:)
Telefon dzis widzialem w plej nawet fajny jest. Z orange dostalem propozycje dokladnie taka jak mowisz - i niby pani mogla dac mi najwiecej co mogla (4 poziom wolnosci

) a dala to i powiedziala ze mozemy porozmawiac o znizce na telefon na co odpowiedzialem jej ze jak mam prosic o znizke w orange za gorszy telefon bez ktorego tez by sie obeszlo to bardzo dziekuje ale nie chce. I pytanie co w orange wolno im dac do takiej ofery 24 mies. bez telefonu? Bo 3 numery za free jakos nie do konca mnie przekonuja dlatego ze taka dluzsza rozmowa na ktorys z tych numerow np 20 min czy 30 to moze 2 razy w miesiacy sie zdarzy na jeden numer raczej

wiec jest to 60 min... czy ja wiem czy to duzo?
Poza tymwkurza mnie worangutanie ze nie maja jakiejs oferty ktora oplaci mi sie do wszystkich na jednej stawce - a to podoba mi sie w pleju.
Teraz pytanie jak w plej jest - czy po 6 miesiacach promocjii 50% abonamentu moge przejsc z 70zl na 50 jak stwierdze ze mi az tyle nie potrzebne jest?
Jak narazie jestem za play - era i plus wogole mnie nie interesuja.