• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #164377  autor: khaz
 21 mar 2007, 12:38
Witam!
Wkrótce rozwiązuję umowę z dotychczasowym operatorem i przenoszę się do innej sieci z zachowaniem dotychczasowego numeru.
Umowa w starej sieci zawarta jest na moją matkę, zastanawiam się czy istnieje możliwość podpisania umowy z nowym operatorem na mnie i jednoczesne zatrzymanie poprzedniego numeru?

#164380  autor: rudy
 21 mar 2007, 12:44
khaz pisze:Umowa w starej sieci zawarta jest na moją matkę, zastanawiam się czy istnieje możliwość podpisania umowy z nowym operatorem na mnie i jednoczesne zatrzymanie poprzedniego numeru?
Nie!
Najpierw musisz w tej sieci, która ma teraz twoja mama telefon dokonać cesji, ewentualnie to twoja mama musi przenieść numer i dopiero wtedy dokonać cesji.

#164381  autor: Kaczy
 21 mar 2007, 12:46
Tak jak zostało napisane wcześniej. Na raz nie da się tego zrobić.

...::: Made for loneliness :::...

#164387  autor: khaz
 21 mar 2007, 13:00
Acha, dobrze że jakoś się da. Kiedyś pytałem o to faceta w Plusie(kiedy jeszcze nie miałem zamiaru rezygnować z ich usług) to powiedział że nie ma takiej możliwości...

#164420  autor: D@rio
 21 mar 2007, 15:11
Dane przy przenoszalnośći muszą być takie same u starego operatora i u nowego. Jeśli będzie różnica, unieważnią Ci proces przenoszalności i później będziesz miał problemy z odkręceniem tego...

Obrazek