Witam,
chciałbym się podzielić uwagami z użytkownikami ERY na temat bramki sponsorowanej sms.
Otóż Era stara się "na siłę" wymoc aby nie korzystać z darmowych smsów, zmiejszyla ich liczbę z 10 do 6 bo dala 2 MMSy, żałosne patrząc na bramkę PLUSa. Dodać należy jeszcze ze sposob wysylania jest beznadziejny, zatrudnili informatyka aby zmienil dzielenie tekstu na kilka smsow i teraz trzeba je wysylac po kolei
W tych 6 pozostalych smsach ilosc znakow to 110 bo reszta to reklamy, czyli juz w ten sposob reklama oplaca mojego smsa.
Obecnie w bramce Ery jezeli wchodze do mojego konta, ktore mam juz od okolo 6 lat pojawia sie komunikat aby sie zarejestrowac !!!! A co zgubili moje dane osobowe??
Wiec wypelnilem ten wniosek o rejestracje ponownie, jakiez bylo moje zdziwienie gdy dzisiaj pojawila sie ponownie strona rejestracji!! oni nie chca zeby sie rejestrowac !! w ten sposob utrudniaja korzystajacym zycie do tego stopnia, zeby zrezygnowac z darmowych smsow.
Na koniec dodam, ze w calej sprawie darmowych smsow winna jest sama ERA !! w odpowiedzi na mojego maila do BOA otrzymalem odpowiedz, ze zawsze moge skorzystac z platnych
sms w bramce. Czyli jest to swiadome dzialanie w polityce ERY !!!!
Czy ktoś ma podobne spostrzezenia, a moze jest na to jakis sposob?? proszę o odpowiedzi.
Możę rozpocznijmy akcję pisania maili do BOA z niezadowoleniem.