- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
Mieć mają, nie bez powodu podałem linka do bloga ddluk'a...
ednak pewnie zastanawialiście się co się stanie jak zmienimy centrum sms w telefonie na jakieś inne powiedzmy innego operatora. Zazwyczaj nie przynosiło to żadnych rezultatów i nie można było wysłać smsa, jednak dzisiaj dzięki p4 wygląda to inaczej ;P Po wpisaniu numeru smsc: +5253309904 możemy wysyłać smsy podczas testów zupełnie za darmo. Nie są one w żaden sposób zliczane. Jest to więc sposób na powiększenie sobie swojego limitu 150 zł .
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
Więc będzie Pre-paid w P4?W terminie do 30 kwietnia 2007 r. osobom testującym zostaną zaproponowane oferty oparte o standardowe usługi telekomunikacyjne oraz dodatkowe oferty promocyjne: postpaid lub prepaid.
Źródło Wikipedia, ale przyznam że o testach pięknie ktoś to tam opisał bardzo dokładnie
http://pl.wikipedia.org/wiki/P4

heh
no to jednak moje info nie były błędne - a ile tych udziałów? na tyle dużo żeby można było powiedzieć, że Netia sprawuję władzę nad P4?
Komentarz dodany przez: D@rio: 2007-01-20, 05:00
naucz się cytować posty albo w ogóle tego nie rób.

Komentarz dodany przez: D@rio: 2007-01-20, 05:00
naucz się cytować posty albo w ogóle tego nie rób.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2007, 05:00 przez trafalgar, łącznie zmieniany 1 raz.
Netia posiada mniejszościowy 30% pakiet udziałów w P4, natomiast pozostałe 70% udziałów jest w posiadaniu Novator Telecom Poland S.a.r.l.trafalgar pisze:hehno to jednak moje info nie były błędne - a ile tych udziałów? na tyle dużo żeby można było powiedzieć, że Netia sprawuję władzę nad P4?
zródło:
http://wireless.computerworld.pl/news/102473.html
Nie zrozumiales mnie.Oni nie dadza nam zebysmy rozdawali.Nie moga tak zobic - nic ci nie dadza za darmo (kwestia podatkowa). Te karty, ktore mamy teraz stana sie pre - paidami a zabiora nam telefony.
[ Dodano: 2007-01-20, 10:01 ]
Wlasnie chcialem zobaczyc jak P4 sobie radzi w kwestii obslugi komputera przez ten telefon. Niestety poinformowano mnie ze w tym okresie nie mozna tych telefonow uzywac jako modemow. Szkoda ciekawy bylem jaka bylaby transmisja danych.
[ Dodano: 2007-01-20, 10:01 ]
Wlasnie chcialem zobaczyc jak P4 sobie radzi w kwestii obslugi komputera przez ten telefon. Niestety poinformowano mnie ze w tym okresie nie mozna tych telefonow uzywac jako modemow. Szkoda ciekawy bylem jaka bylaby transmisja danych.
W orange? Ludzie juz maja chorobe, zawsze krytukuja Poręcz nawet jesli chodzi o P4Marcin pisze:coraz więcej rzeczy w tym orange nie dziala ,numer centrum sms,logowanie na stronie,infolinia-rzeczywiście testy sa potrzebne tej sieci ,bo aż strach brac u nich aktywacje