• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 40 z 57
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 57

#142748  autor: gomez1982
 18 sty 2007, 14:53
Właśnie kurcze nie pamiętam tzn jak do mnie powiedzieli bo na pewno powiedział po Imieniu i Nazwisku ale chyba było tam przed tym "pan" ale zaspany byłem i nie pamiętam dokładnie.Dla mnie też powinno być tak że telefony powinny zostać u użytkowników za czas i wkład w test.Albo powinni np po testach za jakieś małe pieniądze żedu 25 zł dać testerom telefon który mieli i np duża ilość minut.No ale zobaczymy jak będzie ja w każdym bądź razie w nic takiego co napisałem nie wierze.Bo było by za pięknie.

#142783  autor: b@sho
 18 sty 2007, 16:19
fajnie czasem poczytac o p4, mozna sie niezle usmiac :mrgreen: poczytalem sobie troche i widze ze to naprawde "profesjonalna" firma :lol:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#142804  autor: ddluk
 18 sty 2007, 16:56
No troszkę nie profesjonalnie im to wszystko wychodzi. Np. teraz testerzy mają możliwość wysyłania smsów za free, zmieniając tylko centrum sms na Indyjskie. Więcej info wiecie gdzie możecie znaleść

Blog PLAY ->> http://www.blogplay.eu

#142829  autor: Marcin
 18 sty 2007, 18:06
im sie wydaje że są fajni a tymczasem coraz wiecej ludzi ma do nich sceptyczne podejście i coraz większa liczbe osób zraszają do sibie.Tylko tak dalej :smt023

#142838  autor: Rokko
 18 sty 2007, 18:27
Zniecheceni sa tylko ci co nie dostali telefonu.
A ja bede dalej skladal relacje moich kontaktow z nimi. Wiec wlasnie odbylem rozmowe z Pania konsultantka. Bardzo mila, rzeczowa. Sciagnalem dzisiaj za 43 zl multimediow - nalezy to zglosic i zwracaja. Mam problem z wysylaniem mmsow - telefon nie reaguje na pin, zeby zainstalowac konfiguracje przyslana przez nich. Bez tego nie dziala wysylanie msmow. Wyjasnila co mam zrobic, teraz czekam zeby zobaczyc czy to dziala.

#142840  autor: powiatowy
 18 sty 2007, 18:28
Marcin pisze:m sie wydaje że są fajni a tymczasem coraz wiecej ludzi ma do nich sceptyczne podejście i coraz większa liczbe osób zraszają do sibie.Tylko tak dalej :smt023
Niby tak, ale to wszystko się dzieje na forach internetowych.
Internet ma co prawda większość Polaków, ale ze zdaniem internatów ludzie aż tak się bardzo nie liczą.
Komentarze na takich stronach jak onet czy interia wołają o pomstę do nieba.
I tu się nasuwa pytanie jak P4 zaprezentuję się w Marcu?
Przecież nie będą sprzedawać aktywacji w pub-ie, bo już wtedy nikt nie będzie ich traktować poważnie.

[ Dodano: 2007-01-18, 18:30 ]
Rokko pisze:Zniecheceni sa tylko ci co nie dostali telefonu.
Dokładnie! W 99 %

#142853  autor: Marcin
 18 sty 2007, 19:03
no nie wydaje mi się.
Rokko pisze:Zniecheceni sa tylko ci co nie dostali telefonu.
chyba 15 latkowie którzy napalili sie na samsungi reszta raczej patrzy na to ,że firma jest nieżetelna -poprostu.

#142855  autor: tomico
 18 sty 2007, 19:07
No ale ciekawi mnie coraz bardziej ta ich "super mega oferta" jak wejdą na rynek, mam 1 abo do podpisania i czekam bo podobno za to że zapisałem się do testów dostąnę złoty numer i 50 zł gratis co miesiąc. Zobaczymy jak to się sprawdzi w praktyce bo pewnie oferta nie będzie się wogóle różniła od tych którzy się nie zapisali. Poczekamy zobaczymy bo testy narazie o niczym nie świadczą, a mile też nie zaskoczyły bo są dość słabe poprostu. A wszyscy sobie wyobrażali że dadzą im telefon za free.

#142860  autor: Rokko
 18 sty 2007, 19:18
na zloty to nie licz - ja swojego raczej do konca testu nie zapamietam.

#142861  autor: Marcin
 18 sty 2007, 19:30
to dziwne bo każdemu do kogo zadzwonili 2 raz i wyslano emeila moze dostac zloty numer hehe(ile maja tych zlotych numerów,to nawet+,era i orange razem tyle nie maja)

#142862  autor: D@rio
 18 sty 2007, 19:35
Marcin pisze:(ile maja tych zlotych numerów,to nawet+,era i orange razem tyle nie maja)
mają nawet więcej niż Ci się wydaje.

Obrazek

#142863  autor: powiatowy
 18 sty 2007, 19:37
D@rio pisze:mają nawet więcej niż Ci się wydaje.
A przy okazji ile dostali numerów? Tj, prefiksów swoich :-)

#142864  autor: tomico
 18 sty 2007, 19:39
powiatowy pisze:D@rio napisał/a:
mają nawet więcej niż Ci się wydaje.

A przy okazji ile dostali numerów? Tj, prefiksów swoich :-)
Narazie słyszałem że tylko 790, ale pewnie dołożą im masę nowych jak sieć będzie się rozrastać. A z tymi złotymi to zobaczymy. Tylko żeby się nie okazało że będa takie same jak na stronie w orange przy eplanie :cry:

#142867  autor: D@rio
 18 sty 2007, 19:45
powiatowy pisze:
A przy okazji ile dostali numerów? Tj, prefiksów swoich
od 790 do 793 teoretycznie.

Na razie "rozpakowali" tylko ten 790.

Obrazek

#142879  autor: Rokko
 18 sty 2007, 20:24
ja mam 790....... wsrod tych z ktorych moglem wybrac byly tylko takie.

#142903  autor: oprych
 18 sty 2007, 21:07
ddluk pisze:Np. teraz testerzy mają możliwość wysyłania smsów za free, zmieniając tylko centrum sms na Indyjskie
Mam nadzieję, że to tylko chwilowy błąd, bo jest to tak żenujące jak te EJ nabijane, a może to promocja :lol:
powiatowy pisze:Przecież nie będą sprzedawać aktywacji w pub-ie, bo już wtedy nikt nie będzie ich traktować poważnie.
Nigdy nic nie wiadomo

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#142966  autor: gomez1982
 18 sty 2007, 22:59
Znając życie zaraz tego błędu pozbędą a tak poza tym to jakoś słabo to widze.A co do tego że dzwonią drugi raz to jak do mnie dziś koleś dzwonił to mówił że teraz mam już czekać na maila i tyle.Rokko a do Ciebie ile razy dzwonili?Pewnie tylko raz i wysłali mail.Ja licze że jakieś swoje punkty takie jak mają inni producenci otworzą.Bo jak nie to będziemy musieli na ich stronie sprawdzać kiedy i w jakim pubie w danym mieście będą?

#142968  autor: ddluk
 18 sty 2007, 23:01
swoje punkty otworzą, poszukują lokali cały czas. A co do tego wysyłania smsów za free to sposób sprawdzony w 100 %

Blog PLAY ->> http://www.blogplay.eu

#142985  autor: united
 19 sty 2007, 00:45
ddluk pisze:swoje punkty otworzą, poszukują lokali cały czas. A co do tego wysyłania smsów za free to sposób sprawdzony w 100 %
Pewnie szybko ten blad usuna, wiec nie ma sie co cieszyc :) Teraz to jeszcze pol biedy, ale jesli taki blad zdarzy sie po komercyjnym starcie to bedzie wtopa :)

W innych kwestiach.

Ludzie! Przestancie narzekac! Daja komorke 3g, 150 zl od zabawy. Jak sie komuś nie podoba, nie musi odbierac telefonu, nie musi testowac.

Trzeba pamietac, ze wlasnie po to sa te testy, zeby wychwycic wszelkie bledy w portalu nadchodzi4 oraz wszelkie inne dysfunkcje technicze. Szkoda, ze do P4 nie udostepni transmisji 3g w plusie - to chyba jedyny ogranicznik, jaki widze.

Co do kar - po prostu trzeba uwazac na telefonik :)

Pamietajcie o jedym - to jest biznes! Nikt nie wyklada pieniedzy, zeby 20 tys. narzekaczy i malkontentow moglo sobie pouzywac komorki. Nie ma nic za darmo - testujesz telefon - oddajesz prawa do tresci, ktore zaladowales do portalu a na koniec dostajesz promocyjna oferte dla testerow i dalej mozesz sobie gadac za free z innymi numerami, ktore braly udzial w testach :)

#142992  autor: Rokko
 19 sty 2007, 07:01
Przyznam, ze na jednym telefoni sie zakonczylo.Pozniej byl mail i do przodu.
dzisiaj dwei rozmowy wideo. P4 - Orange. Calkiem przyzwoicie. Glos ok, wizja troche jak na skype.
  • Strona 40 z 57
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 57
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40