- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Rokko, przy parowaniu urządzeń w obu telefonach wpisujesz ten sam kod...
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
Kod: Zaznacz cały
Odpowiedź od P4:
Witam Serdecznie,
dostałem właśnie maila, że jest dla mnie przygotowana oferta zniżkowa. Dziwi
mnie to jednak, gdyż wcześniej miałem telefon, że zostałem zakwalifikowany do
drugiej fazy, a więc zostałem wybrany. Z informacji podawanych w internecie
dowiedziałem się, że Ci którzy taki telefon otrzymali zostaną zaproszeni do
testów. Proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.
Pozdrawiam:
Paweł Szerszeniewski
Kolejny mail (2-3 dni od pierwszego):
Dziêkujemy za przes³anie wiadomo¶ci.
Skontaktujemy siê z Tob± tak szybko, jak bêdzie to tylko mo¿liwe.
Nadchodzi4.com
Odpowiedź od P4:
Witam raz jeszcze,
ponieważ wciąż nie dostaję odpowiedzi na moje pytanie z poprzedniego maila piszę
ponownie. Dosyć już dawno (nie pamiętam dokładnej daty) dzwoniła do mnie
konsultantka (Magdalena Górska o ile dobrze pamiętam), która powiedziała, że
zakwalifikowałem się na testy i mam czekać na mail/list z loginem i hasłem.
Otrzymałem jednak informację, że się nie zakwalifikowałem do testów. Prosiłbym o
wyjaśnienie tej sprawy, gdyż jest to oszukiwanie potencjalnego klienta, a nie
ukrywam, że byłem ciekawy Waszej oferty. Nie chodzi mi już o możliwość testu, a
o wyjaśnienie dlaczego zostałem oszukany, bo tylko tak można to nazwać. Proszę o
szybką (i sensowną) odpowiedź.
Pozdrawiam:
Paweł Szerszeniewski
Hmmm tak...Odpowiedź jest to "pure html" bez zbędnych dodatków itd. Jest to oczywiście odpowiedź automatyczna (o dziwo kodowanie znaków nie to co trzeba). Ciekawe jak mi się to rozwinie Dziêkujemy za przes³anie wiadomo¶ci.
Skontaktujemy siê z Tob± tak szybko, jak bêdzie to tylko mo¿liwe.
Nadchodzi4.com

Jak ci dadzą ten telefon to rozpętam wojnę i Ci go zabiorę jak będziesz spałgomez1982 pisze:A do mnie dziś dzwonili z informacją że się zakwalifikowałem do kolejnego etapuNie wiem może i mam czekać na E-mail.A najgorsze jest to że mnie obudzili tym telefonem

Nie dadzą mi go bo na pytania odnośnie marek odpowiedziałem że SE i Nokia ,Reebok,Nike i Adidas.I puby typu Cyganeria(Ludzie z Gdyni wiedzą o co ho) pomyślą więc że ze mnie drechol chodzący do porządnych pubów.Więc ni liczył bym na nic jeśli te odpowiedzi mają coś dawać 

On po domu chodzi w dresach ;(castagnet pisze:No to faktycznie fajny drechol z Ciebie gomez1982![]()
A telefony - jakie nokie? jakie SE? przecież oni dają tylko samsungi jak na razie ;D
castagnet z tym dresiarstwem chodzi mi bardziej o te marki ale sportowe jakie im podałem.A w domu chodze w dresach bo to jest bardzo wygodne odzienie wierzchnie
A tak na serio jestem ciekaw czy oni w ogóle biora pod uwage to co mówisz im przez telefon czy z góry już mają wybrane kto na testy się załapie.

A w takim pojęciu rozumiana paranoje.P4 jak dla mnie to śmieszny operator który nie ma żadnych salonów ani nic.Moim zdaniem powinni mieć coś takiego albo jakies biuro w miastach gdzie testy się odbywają.A w telefonach powini pytać o jakieś konkretne rzeczy a nie o takie bzdury.
Dla mnie to jest show tani!
Prawdziwy test to powinno być sto osób, które by naprawdę dobrze testowały i nie szczędziły krytyki a w zamian nawet jakby dostali te telefony za darmo to by aż tyle P4 nie kosztowało.
Mi się wydaję że P4 robi to celowo, jakiś nowy sposób marketingu.
Tylko że on się nijak sprawdza.
Mówienie na ty czy puby to niezbyt odpowiednia wizytówka.
Prawdziwy test to powinno być sto osób, które by naprawdę dobrze testowały i nie szczędziły krytyki a w zamian nawet jakby dostali te telefony za darmo to by aż tyle P4 nie kosztowało.
Mi się wydaję że P4 robi to celowo, jakiś nowy sposób marketingu.
Tylko że on się nijak sprawdza.
Mówienie na ty czy puby to niezbyt odpowiednia wizytówka.