• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 37 z 57
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 57

#141876  autor: frgt/10
 16 sty 2007, 09:17
oprych pisze:A czy nie lepiej załatwić to przez ich telefoniczny BOK(o ile takowy posiadają, albo jakiś numer do kontaktu),niż otrtzymać od nich skopiowaną standardową odpowiedż?
Gdybym to ja miał sprawny telefon to może i bym zadzwonił :D Ponieważ jednak telefon nie działa wtedy kiedy jest najbardziej potrzebny to muszę się wstrzymać :P

Kwestia nawrzucania w tym mailu - mam 21 lat, wychowywano mnie z kulturą więc takie rzeczy to nie dla mnie :)

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#141883  autor: RobertX
 16 sty 2007, 09:46
Panowie o 10.30 mam isc i podpisac umowe i odebrac telefon, ale nie ide. Maja za wielkie wymagania. ZA duzo tego(chodzi mi o bloga i ladowanie tam zdjec itp) nie mam czasu na takie glupoty tym bardziej, ze nic nie bede z tego mial.
Jak ktos chce moge odstapic miejsce ;)

#141885  autor: frgt/10
 16 sty 2007, 09:52
RobertX pisze:Panowie o 10.30 mam isc i podpisac umowe i odebrac telefon, ale nie ide. Maja za wielkie wymagania. ZA duzo tego(chodzi mi o bloga i ladowanie tam zdjec itp) nie mam czasu na takie glupoty tym bardziej, ze nic nie bede z tego mial.
Jak ktos chce moge odstapic miejsce ;)
Z ciekawości bym poszedł i zobaczył czy naprawdę trzeba pisać tego bloga itd. Przecież masz testować sieć, a nie to czy pisać umiesz "po polskiemu" :D

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#141887  autor: RobertX
 16 sty 2007, 09:58
Pewnie bym poszedl ale nie moge teraz - trzeba pilnowac finansow bo to jest duzo wazniejsze ;)

#141929  autor: gomez1982
 16 sty 2007, 13:53
A do mnie dziś dzwonili ale nie odebrałem bo miałem w tym czasie wykład.Coś mi się wydaje że ludzie niechętnie chcą te testy podpisywać więc dzwonią po innych którzy się zarejestrowali ale wcześniej do nich nie dzwonili.

#141938  autor: nstn
 16 sty 2007, 15:11
Nie musisz zadnych blogów prowadzić ani też wysyłac im fotek. To robią tylko chętni.

Dzisiaj odebrałem od nich fona i jestem zadowolony.

Tu opisałem wszystko trochę więcej. CLIK
Ostatnio zmieniony 16 sty 2007, 19:28 przez nstn, łącznie zmieniany 1 raz.

"Nic nie boli tak jak życie"

#141956  autor: RobertX
 16 sty 2007, 17:17
Czyli do czego jestes zobowiazany jako tester??? Przeciez jeszcze jutro moge isc ;) ile Ci z tym zeszlo??

#141971  autor: Rokko
 16 sty 2007, 17:36
no wlasnie czy mozesz przedstawic zasady?ja mam sie pojawic jutro na 18, a ne wiem czy jest sens.opowiedz troche wiecej jak to ma wygladac w praktyce?czytalem to co przyslali, ale moze na tym spotkaniu jest cos jeszcze do podpisania?

#141991  autor: Marcin
 16 sty 2007, 18:01
Czyli jedyna atrakcja toten telefon przez 2 miechy ,ale lipa :-D

#142000  autor: derekpl
 16 sty 2007, 18:28
Witam

Do mnie dzisiaj zadzonila jakas kobitka i oczywiscia tak jak inni to juz opowiadali, odrazu na "ty" zadala kilka pytan,poprosila o email i poinformowala, ze zostalem zakwalifikowany do rugiego etapu.

#142005  autor: Pawrzes
 16 sty 2007, 18:49
derekpl, Oo, wydawało się że już zakończyli ten etap a tu nadal jest szansa ze zadzwonią do zarejestrowanych osób a może do rezerwowych w miejsce tych którzy zrezygnowali z udziału w testach...

Pozdrawiam

#142009  autor: babeo
 16 sty 2007, 19:10
derekpl pisze:odrazu na "ty"
Jak mnie takie coś wnerwia, ma szczęście że do mnie nie zadzwoni.

Widać, że ludzie cos nei garną się do brania telefonów i pewnie muszą teraz ciułać aby uzbierać te 20.000 :lol:

#142027  autor: powiatowy
 16 sty 2007, 19:37
Będzie piąty operator

Jeszcze nie wystartował z komercyjną ofertą czwarty operator telefonii komórkowej – Project4 (P4), a już wkrótce będziemy mieć kolejnego gracza na rynku komórkowym.
Jak informuje Parkiet, najwcześniej na początku marca 2007 roku możemy spodziewać się rozpisania przetargu na piątego operatora telefonii komórkowej w Polsce.

Rozpisanie nowego przetargu to efekt końca prac nad nowelizacją prawa telekomunikacyjnego, co umożliwi Urzędowi Komunikacji Elektronicznej rozpoczęcie przetargów na niesprzedane częstotliwości.

Według informacji Parkietu, obecnie w UKE jest przygotowywana dokumentacja przetargowa. Jednak zanim dojdzie do przetargu resort transportu musi wydać rozporządzenie w sprawie trybu jego przeprowadzenia. Z informacji Parkietu wynika, że ministerstwo dopiero rozpoczęło prace nad treścią rozporządzenia.
Źródło: telefon.gsm

#142029  autor: aga
 16 sty 2007, 19:41
babeo pisze:Widać, że ludzie cos nei garną się do brania telefonów i pewnie muszą teraz ciułać aby uzbierać te 20.000
Wydaje mi się, że sporo osób widziało to zbyt różowo. Myśleli pewnie, że dostaną fajny telefonik i będą robić co chcą, a nikt ich z tego nie rozliczy. Mnie wystarczyło, że zobaczyłam zakres obowiązków i już wiem, że nie będę miała czasu na takie rzeczy. No chyba żebym brała jeden dzień urlopu w tygodniu. Ale na szczęście w Łodzi testu nie ma, więc i ja nie mam problemu czy podpisać umowę czy nie. :wink:

#142069  autor: RobertX
 16 sty 2007, 21:36
powiatowy pisze:Będzie piąty operator

Jeszcze nie wystartował z komercyjną ofertą czwarty operator telefonii komórkowej – Project4 (P4), a już wkrótce będziemy mieć kolejnego gracza na rynku komórkowym.
Jak informuje Parkiet, najwcześniej na początku marca 2007 roku możemy spodziewać się rozpisania przetargu na piątego operatora telefonii komórkowej w Polsce.

Rozpisanie nowego przetargu to efekt końca prac nad nowelizacją prawa telekomunikacyjnego, co umożliwi Urzędowi Komunikacji Elektronicznej rozpoczęcie przetargów na niesprzedane częstotliwości.

Według informacji Parkietu, obecnie w UKE jest przygotowywana dokumentacja przetargowa. Jednak zanim dojdzie do przetargu resort transportu musi wydać rozporządzenie w sprawie trybu jego przeprowadzenia. Z informacji Parkietu wynika, że ministerstwo dopiero rozpoczęło prace nad treścią rozporządzenia.
Źródło: telefon.gsm

Niekoniecznie, watpie w to. Choc czytalem, ze fundusz Midas chce wejsc w telefonie komorkowa

#142072  autor: D@rio
 16 sty 2007, 21:39
tutaj chodzi o przetarg na telefonię GSM/DCS w paśmie 1800MHz...

Obrazek

#142247  autor: giuseppe
 17 sty 2007, 10:40
mam pytanie: poniewaz nie chce mi sie czytac tych 50 stron :P, moglibyscie mnie oswiecic kiedy orientacyjnie P4 wejdzie "na rynek" w sensie - kiedy bedzie mozna korzystac z jego uslug? Czy jest sens czekac na ewentualne korzystne oferty? Konczy mi sie umowa z Plusem i nie wiem, czy ich olac i przejsc do Ery (do Orange napewno nie ^^) czy wziasc jakis lipny telefon, ktory z pewnoscia mi zaproponuja, bo zalega im na magazynie, czy moze wlasnie zaczekac na P4? Byłbym wdzieczny za rade. Pozdrawiam[/b]

#142249  autor: babeo
 17 sty 2007, 10:45
giuseppe, :smt011
Kod: Zaznacz cały
Operator telefonii komórkowej P4 chce do końca 2007 roku mieć 1,5 tys. stacji bazowych tak, aby w zasięgu sieci znalazło się 20% ludności Polski w 8 największych aglomeracjach, poinformował w czwartek Jacek Grochowina, prezes 3G Network Services, spółki zależnej P4, odpowiedzialnej za budowę sieci. Do końca 2008 roku nowy operator chce mieć 2,5 tys. stacji w 8 największych aglomeracjach: Warszawie, Trójmieście, Szczecinie, Poznaniu, Krakowie, Łodzi, Wrocławiu i Katowicach. Obecnie funkcjonuje jedynie kilka stacji P4.
Odpowiedz sobie sam.

#142254  autor: giuseppe
 17 sty 2007, 10:52
no i o to mi chodzilo...w czym problem? ja bym musial szukac tego i tracic czas, a Ty znales zrodlo z ktorego mozna to wyczytac i mnie poinformowales. Proste. Nie trzeba od razu sie zloscic :!: :smt004
a co drugiej czesci pytania, to pewnie tez zly dzial foum wybralem...? :D

#142258  autor: babeo
 17 sty 2007, 10:58
giuseppe pisze:a co drugiej czesci pytania, to pewnie tez zly dzial foum wybralem...? :D
Poczekaj co sieć Ci zaproponuje, napisz w temacie (w odpowiednim dziele) a uzyskasz naszą radę.
  • Strona 37 z 57
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 57
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37