• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 30 z 57
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 57

#139196  autor: Marcin
 05 sty 2007, 00:15
Zauważcie ,że im więcej my tutaj o tym piszemy tym większą reklame im robimy-darmową reklame :lol:

#139197  autor: D@rio
 05 sty 2007, 00:15
b@sho pisze:najtansza reklama to werble prosze.... tam tam tam... zrobic ludzi w banbuko jeszcze nikt nie zobaczy tych sluchawek i wtedy to sie dopiero bede smial
roześlą plastikowe atrapy na pamiątkę :mrgreen:

Obrazek

#139198  autor: b@sho
 05 sty 2007, 00:16
napisalismy juz calkiem sporo :wink: to ja chce taka atrapke :mrgreen: oprawie w ramke i powesze na scianie :lol:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#139202  autor: Marcin
 05 sty 2007, 00:20
To ja chce dwie ,dla brata :toothy10:

#139207  autor: D@rio
 05 sty 2007, 00:24
to ja poproszę atrapkę N95, ale będę szpanował.. ;)

Obrazek

#139245  autor: Rokko
 05 sty 2007, 07:15
zrobil sobie z nas piekna baze danych - bedziemy teraz wiedzieli o ich wszystkich promocjach - duzo spamu bedzie na skrzynce :(

#139269  autor: kasiaczek
 05 sty 2007, 10:42
Marcin pisze:Ciekaw jestem jak by zaaragowali jak wszyscy testerzy gdy zadzwonią powiedzieli by nara pocalujcie mnie w :butthead: ,nikt nie dzwonil i nie przyslal nic po 14 dniach tak jak to mówili to uważam to za brak szacunku i nie biore udzialu w tym cyrku.Troche by mieli lipe.heheh
do mnie zadzwonili po 2 tygodniach. dlaczego jestes tak negatywnie do tego nastawiony? nie jestes jedyna osoba, ktora zarejestrowala sie na stronie. jesli chodzi o przyslanie, to maja przyslac po telefonie w 2 etapie. fakt, jesli chodzi o to, to jeszcze niczego nie przyslali ani poczta ani mailem, ale po co sie denerwowac? trzeba czekac cierpliwie i juz.

[ Dodano: 2007-01-05, 10:45 ]
Rokko pisze:zrobil sobie z nas piekna baze danych - bedziemy teraz wiedzieli o ich wszystkich promocjach - duzo spamu bedzie na skrzynce :(
a podpisywales i wyrazales zgode na przetwarzanie danych? jesli tak to nie miej teraz do nich pretensji, bo sam sie na to zgodziles.

#139273  autor: Marcin
 05 sty 2007, 11:05
ale jakies zasady obowiązuja. Niesumienośc i Niesolidność zawodową narazie widać ze strony P4 więc ladnie zaczynają.Do moich znajomych dzwonili mieiąc temu i przeszli do 2 etapu,list bądż emeil mial przyjść 14 dni po zakończeniu rozmowy.Jak to nazwiez?
Zreszta oni i tak to już olali i wyjechali na wakacje;-)Albo jest ktoś poważny albo nie.A ta firma okazuje się,że jest niepowarzna.

#139274  autor: kasiaczek
 05 sty 2007, 11:16
Marcin pisze:ale jakies zasady obowiązuja. Niesumienośc i Niesolidność zawodową narazie widać ze strony P4 więc ladnie zaczynają.Do moich znajomych dzwonili mieiąc temu i przeszli do 2 etapu,list bądż emeil mial przyjść 14 dni po zakończeniu rozmowy.Jak to nazwiez?
Zreszta oni i tak to już olali i wyjechali na wakacje;-)Albo jest ktoś poważny albo nie.A ta firma okazuje się,że jest niepowarzna.
nie mow, bo do mnie tez dzownili i nic nie wspomnieli o terminie wyslania dalszych wskazowek. nie bylo podanych nigdzie zadnych konkretnych terminow wiec nie mozesz na nich tak jechac. wiadomo to jest nowa firma, nowy operator. czy kiedykolwiek jakas firma, albo operator albo nie wiem co tam jeszcze oferowala cos za free?? najwyzej male, tanie gadzety. telefonu na ulicy nie znajdziesz, a nieodpowiedzialnym osobom tez ich dac nie moga. dlatego zastanow sie, czy jakas firma startuje tak hop siup na rynek bez poslizgow np albo wpadek? musza to wszystko doszlifowac i juz. my na to nie mamy wplywu. musimy czekac spokojnie. to nam ida na reke, ze po jakims tam czasie dadza nam te telefony na 2 miesiace. czekanie zostanie nam wynagrodzone :)

#139281  autor: dorsja
 05 sty 2007, 12:17
Rokko obawiam się że masz racje z ta baza
a my skuszeni wizja darmowego telefonu... dalismy sie zrobic jak tepe barany :(((

#139283  autor: kasiaczek
 05 sty 2007, 12:29
dorsja pisze:Rokko obawiam się że masz racje z ta baza
a my skuszeni wizja darmowego telefonu... dalismy sie zrobic jak tepe barany :(((
ludzie, nie badzcie takimi pesymistami. trzeba czasu, zeby to wszystko sie rozkrecilo i juz.

#139288  autor: babeo
 05 sty 2007, 13:00
kasiaczek pisze:ludzie, nie badzcie takimi pesymistami. trzeba czasu, zeby to wszystko sie rozkrecilo i juz.
Taa, jak tak dalej pójdzie to oni wejdą jak będę dobijał 40-stki :mrgreen:

#139312  autor: frgt/10
 05 sty 2007, 14:56
babeo pisze:Taa, jak tak dalej pójdzie to oni wejdą jak będę dobijał 40-stki
Patrząc na zdjęcie to już masz ;D

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#139329  autor: b@sho
 05 sty 2007, 16:36
kasiaczek to ze nie zaznaczysz opcji na mozliwosc przez nich przetwarzania, nie znaczy ze spamu nie bedziesz miec... baza danych i tak jest zrobiona :wink: komu potem cos udowodnisz, nikomu... widze ze za malo troszke znasz panujace zasady w handlu :wink: pozatym to nie sa testy :mrgreen: tylko reklama i to tania :mrgreen: testy jak sie robi to zeby wyeliminowac bledy itd... wiec juz dawno moglyby byc robione, a pozatym tyle ludzi do nich nie jest przeciez potrzebne...

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#139331  autor: Marcin
 05 sty 2007, 16:43
kasiaczek pisze:telefonu na ulicy nie znajdziesz, a nieodpowiedzialnym osobom tez ich dac nie moga.
a możesz mi powiedziec jak maja zamiar sprawdzić wedlug ciebie kto jest odpowiedzialny?hehe
Zadzwoń sobie pod numer który niedawno tu "wrzucilem" i dowiesz sie,że zobowiazali się do 14 dniowego wyslania listu bądż emeila.

#139364  autor: amfi
 05 sty 2007, 19:09
Marcin pisze:a możesz mi powiedziec jak maja zamiar sprawdzić wedlug ciebie kto jest odpowiedzialny?
moze tak samo jak obecni operatorzy???

[ Dodano: 2007-01-05, 19:33 ]
rzuccie okiem na to: http://www.telix.pl/artykul/testy-p4-%E ... 16430.html

a wiec jacys wybrancy juz dostali telefony...

amfi

#139367  autor: Hersh
 05 sty 2007, 19:40
a możesz mi powiedziec jak maja zamiar sprawdzić wedlug ciebie kto jest odpowiedzialny?
Dosyć zabawne wydają mi się rozważania czy P4 zdoła znaleźć odpowiedzialnych testerów i jak oceni ich odpowiedzialność. Przecież to jest komercyjna firma która podpisuje z testerem konkretną umowę chroniącą ją przed oszustami. Oni dają telefon, którego otrzymanie poprzedza podpisanie umowy, a nie oddają swoje dzieci pod opiekę. Z pewnością umowa zabezpiecza P4 przed osobami nie wywiązującymi się z umowy i nakłada na nich określone, surowe kary i skutkuje wyciągnięciem konsekwencji. Dlatego rozważania czy P4 zdoła ocenić czy testerzy będą odpowiedzialni, sumienni czy solidni wydają mi się co najmniej lekko bezsensowne. Myślę że jeśli tester wykaże się nieodpowiedzialnością zrobi większą szkodę sobie niż P4.

#139368  autor: amfi
 05 sty 2007, 19:45
dokladnie, na pewno bedzie w umowie piekny punkt dotyczacy kary za nie oddanie fona. w tym artykule na telix.pl pisza ze ta kwota ma wynosic 2000zl... :shock:
Ostatnio zmieniony 05 sty 2007, 19:51 przez amfi, łącznie zmieniany 1 raz.

amfi

#139369  autor: Marcin
 05 sty 2007, 19:46
a przeczytaj uważnie co napisalem i kogo cytowalem....

#139414  autor: tymis
 05 sty 2007, 23:08
amfi pisze:pisza ze ta kwota ma wynosic 2000zl
Dla mnie to oczywiste, trzeba się jakoś zabezpieczyć przed masową utratą telefonu użyczonego do testów. Z drugiej strony, jeśli to prawda to takie informacje podaje się na początku, żeby odstraszyć potencjalnych kombinatorów. Chyba, że chodzi o bazę teleadresową z dodatkowymi informacjami o klientach a nie o testerów...
Zbieranie przez P4 informacji o ludziach, którzy prawdopodobnie nigdy nie znajda się w zasięgu sieci 3G jest dla mnie jednoznaczne i umowa o roamingu krajowym z Plusem nic tu nie zmienia.

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...
  • Strona 30 z 57
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 57
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30