• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 29 z 97
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 97

Czy oferta sieci Play w porównaniu z Erą, Plusem i Orange wg Ciebie jest:

Zdecydowanie lepsza
103
40%
Nieco lepsza
77
30%
Podobna, nie wyróżniająca się
32
12%
Nieco gorsza
9
3%
Zdecydowanie gorsza
12
5%
Nie wiem, trudno ocenić
26
10%

#160957  autor: wtejemniczony1
 10 mar 2007, 14:29
No i post zostal usuniety przez moderatora, kto przeczytal tego zysk 8)

#160961  autor: D@rio
 10 mar 2007, 14:34
wtejemniczony1 pisze:No i post zostal usuniety przez moderatora, kto przeczytal tego zysk
bo sam go wymoderowałeś drogi kolego...wpisałeś sobie [post wymoderowano] ;-)

a więc nie było właściwie co czytać...

Obrazek

#160964  autor: Rokko
 10 mar 2007, 14:35
Rece opadaje jak sie czyta takie pseudo przewidywania - Panowie rzeczowa rozmowa, a juz stwierdzenie, ze do sieci nalezy zakwalifikowac Plusa i samych swoich to fantazja na miare Kubricka.

#160966  autor: D@rio
 10 mar 2007, 14:40
Rokko pisze:Rece opadaje jak sie czyta takie pseudo przewidywania - Panowie rzeczowa rozmowa, a juz stwierdzenie, ze do sieci nalezy zakwalifikowac Plusa i samych swoich to fantazja na miare Kubricka.
ja też radzę ostrożnie podchodzić do takiego wróżenia z fusów.

Obrazek

#160969  autor: MADMAX
 10 mar 2007, 14:44
rudy pisze:
Coz.. konkurancyjne maja byc rozmowy wideo - wojny cenowej w zwyklych polaczeniach nikt nie chce.
Polska kraj tanim spirytusem i sms-em płynąca, nie dorosła jeszcze do video rozmów.
Także jeśli Play na to stawia, to niech pakuję swe walizki.
pFFF, jak dla mnie to rozmów video w ogóle może nie być :lol:
Nawet w domu nie mam kamerki internetowej bo i po co? Co ja, jakiś wymiatacz erotycznych czatów jestem? :) Rodziny za granicą także nie mam. Te usługi video to chyba raczej w ofercie "biznes" by się przyjęły a i tego nie jestem pewny jeśli chodzi o takie telefoniki.
Nie moja sprawa, jeśli PLAY twierdzi, że na tym zrobi kasę - niech próbuje. Może dzięki temu inni operatorzy także wprowadzą taką usługę i zobaczymy której sieci rura zmięknie ;)

Pozdrawiam

#160970  autor: Rokko
 10 mar 2007, 14:47
Wiesz D@rio, mozna pewne wnioski wyciagac z tego co zaoferowali ankieterom (i raczej wiem, ze nie skusze sie na posiadanie drugiego telefonu) ale tamta wiadomosc wtejemniczony1, to jest typowe zasmiecanie forum. To juz ponad wrozenie w fusow wychodzi.

#160971  autor: D@rio
 10 mar 2007, 14:48
CYBER pisze:Nie moja sprawa, jeśli PLAY twierdzi, że na tym zrobi kasę - niech próbuje.
to akurat prawda. Ja akurat w swojej "domowej stajni telekomunikacyjnej" mam już 2 terminale UMTS. Jeden z 3G Plusa, a drugi z 3G Ery i...co z tego, jak nawet nie ma z kim zestawić tej videoorozmowy :|

Obrazek

#160973  autor: D@rio
 10 mar 2007, 14:50
Rokko pisze:Wiesz D@rio, mozna pewne wnioski wyciagac z tego co zaoferowali ankieterom (i raczej wiem, ze nie skusze sie na posiadanie drugiego telefonu) ale tamta wiadomosc wtejemniczony1, to jest typowe zasmiecanie forum. To juz ponad wrozenie w fusow wychodzi.
na razie Nam brak dowodów, argumentów że on kłamie. Tylko z własnego doświadczenia wiem że zawsze gdy wchodzi nowa sieć, jest zmiana nazwy op'a albo nowa oferta, nowe taryfy to zaraz wkoło się pojawia mnóstwo szamanów dlatego takie informacje nie możemy uznać za pewne i rzetelne.

Jednak, z czystego szacunku do kolegi czytam jego "teorie" ;-)

Obrazek

#160992  autor: MADMAX
 10 mar 2007, 15:23
D@rio pisze:na razie Nam brak dowodów, argumentów że on kłamie.
Proponuję przyjąć, że ma jakieśtam informacje a przekazuje nam je w dobrej wierze. Jeśli ściemnia i tak na tym nic nie zyskuje więc nie ma problemu ;)
Rzekoma oferta zaprezentowana przez w1 wygląda oryginalnie, zdecydowanie bardziej daje do myślenia niż ta cała biedna akcja reklamowa PLAY'a :P
Może PLAY powinien zatrudnić wtajemniczonego1 w dziale propoagandy, pionie przecieków albo w innej sekcji pomysłów nieuczesanych (co nie znaczy, że badziewnych) :-D

Pozdrawiam

#161044  autor: Marcin
 10 mar 2007, 19:02
czyli jeżeli cennik sie sprawdzi to jest jedna wielka lipa,a swoja droga ciekawe kto podpisze umowe na 4 lata.podobno ma byc 1000minut do sieci LIPA era daje u siebie 1000minu i to do wszystkich sieci a nie tylko swojej.e szkoda gadac narobili tyle szumu żeby zrobic reklame w wyszlo co -orange :)

#161047  autor: MADMAX
 10 mar 2007, 19:09
Marcin pisze:era daje u siebie 1000minu i to do wszystkich sieci a nie tylko swojej
Ale za jaką kasę :)

Pozdrawiam

#161053  autor: Marcin
 10 mar 2007, 19:20
no dobrze a tu masz 1000minut do sici w której ilu masz znajomych?ile z tych 1000 minut wykorzystasz w ciagu miesiąca 20,30.Już pomijam to ,że prezez mówil o tym ,że dla testujących nie bedzie żadnych ograniczeń w dzwonieniu do sieci.

#161116  autor: user_delete29
 10 mar 2007, 22:21
Witam!
A ja sie spytam co myslicie o pomysle, ktorzy juz niektorzy omawiaja na pewnym blogu, dotyczacym szybkiego wzbogacenia sie przez odkupienie i natychmiastowa sprzedaz Samsunga na Allegro...?
Powiedzmy ze sie go kupi za te 450 PLN, a jak bedzie ich na Allegro okolo... 1000 sztuk... jesli nie wiecej... to wiadomo ze zysk moze wyniec ZERO.
No i poza tym, marza serwisu, i cena zdjecia simlocka... wlasnie - ile to...?
Co tym sadzicie...?

#161117  autor: MADMAX
 10 mar 2007, 22:26
Kłopoty handlowe testerów PLAY'a to już nie mój problem :)
Mnie interesuje tylko oferta. Telefon taki czy inny, z simlockiem czy bez zawsze można sobie kupić/sprzedać.

Pozdrawiam

#161128  autor: rudy
 10 mar 2007, 22:54
lestek10 pisze:Witam!
A ja sie spytam co myslicie o pomysle, ktorzy juz niektorzy omawiaja na pewnym blogu, dotyczacym szybkiego wzbogacenia sie przez odkupienie i natychmiastowa sprzedaz Samsunga na Allegro...?
Powiedzmy ze sie go kupi za te 450 PLN, a jak bedzie ich na Allegro okolo... 1000 sztuk... jesli nie wiecej... to wiadomo ze zysk moze wyniec ZERO.
No i poza tym, marza serwisu, i cena zdjecia simlocka... wlasnie - ile to...?
Co tym sadzicie...?
Tak tylko że ludzie nie chcą tych Samsungów kupować, a co dopiero gdy zasypią allegro taką ilością to cena z pewnością spadnie.

I trochę z innej beczki, ale w temacie nadal. Co jak co ale nokie jakie są takie są ale ceny ich tak szybko nie spadają, a ile będzie kosztować ten samsung za miesiąc? Czas pokaże.

#161158  autor: Marcin
 11 mar 2007, 02:02
może byc tak ,że nie tylko nie zarabia ,ale tez stracą w końcu to uzywane telefony.Na allegro jest tysiące telefonów a X820 jest chyba o niebo lepszy.(tak slyszalem)

#161159  autor: D@rio
 11 mar 2007, 02:04
Marcin pisze:a X820 jest chyba o niebo lepszy.(tak slyszalem)
podstawowa sprawa że nie ma 3G.

Obrazek

#161160  autor: Marcin
 11 mar 2007, 02:07
i co stego ,że nie ma 3G :?: :?: :?:

#161162  autor: D@rio
 11 mar 2007, 02:25
Marcin pisze:i co stego ,że nie ma 3G
to, że zapewne PLAY nie będzie go sprzedawać z w/w względu.

Obrazek

#161182  autor: aga
 11 mar 2007, 10:10
Na stronie Telix.pl pojawiło się info o Play:
Kod: Zaznacz cały
Na 16 marca, tj. w piątek na godzinę 11 zaplanowana jest oficjalna prezentacja dla dziennikarzy oferty P4, operatora sieci Play. Hasło konferencji "Już w piątek narodzi się nowa jakość".
"W momencie startu będziemy sprzedawać nasze usługi we wszystkich sklepach Media Markt i Saturn, dodatkowo w salonach Empiku w głównych miastach, na początek będzie to 17 Empików" - powiedział agencji ISB w czwartek Marcin Gruszka, rzecznik prasowy P4.
Całość można przeczytać tutaj .
  • Strona 29 z 97
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 97
  • 1
  • 27
  • 28