No i post zostal usuniety przez moderatora, kto przeczytal tego zysk 

pFFF, jak dla mnie to rozmów video w ogóle może nie byćrudy pisze:Polska kraj tanim spirytusem i sms-em płynąca, nie dorosła jeszcze do video rozmów.Coz.. konkurancyjne maja byc rozmowy wideo - wojny cenowej w zwyklych polaczeniach nikt nie chce.
Także jeśli Play na to stawia, to niech pakuję swe walizki.
na razie Nam brak dowodów, argumentów że on kłamie. Tylko z własnego doświadczenia wiem że zawsze gdy wchodzi nowa sieć, jest zmiana nazwy op'a albo nowa oferta, nowe taryfy to zaraz wkoło się pojawia mnóstwo szamanów dlatego takie informacje nie możemy uznać za pewne i rzetelne.Rokko pisze:Wiesz D@rio, mozna pewne wnioski wyciagac z tego co zaoferowali ankieterom (i raczej wiem, ze nie skusze sie na posiadanie drugiego telefonu) ale tamta wiadomosc wtejemniczony1, to jest typowe zasmiecanie forum. To juz ponad wrozenie w fusow wychodzi.
Proponuję przyjąć, że ma jakieśtam informacje a przekazuje nam je w dobrej wierze. Jeśli ściemnia i tak na tym nic nie zyskuje więc nie ma problemuD@rio pisze:na razie Nam brak dowodów, argumentów że on kłamie.
Tak tylko że ludzie nie chcą tych Samsungów kupować, a co dopiero gdy zasypią allegro taką ilością to cena z pewnością spadnie.lestek10 pisze:Witam!
A ja sie spytam co myslicie o pomysle, ktorzy juz niektorzy omawiaja na pewnym blogu, dotyczacym szybkiego wzbogacenia sie przez odkupienie i natychmiastowa sprzedaz Samsunga na Allegro...?
Powiedzmy ze sie go kupi za te 450 PLN, a jak bedzie ich na Allegro okolo... 1000 sztuk... jesli nie wiecej... to wiadomo ze zysk moze wyniec ZERO.
No i poza tym, marza serwisu, i cena zdjecia simlocka... wlasnie - ile to...?
Co tym sadzicie...?
Na 16 marca, tj. w piątek na godzinę 11 zaplanowana jest oficjalna prezentacja dla dziennikarzy oferty P4, operatora sieci Play. Hasło konferencji "Już w piątek narodzi się nowa jakość".
"W momencie startu będziemy sprzedawać nasze usługi we wszystkich sklepach Media Markt i Saturn, dodatkowo w salonach Empiku w głównych miastach, na początek będzie to 17 Empików" - powiedział agencji ISB w czwartek Marcin Gruszka, rzecznik prasowy P4.